OnePlus 10T 5G Hoesjes


85 Producten

OnePlus 10T 5G hoesjes en cases te koop bij Dealy

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie covers en hoesjes tegen gereduceerde prijzen voor de OnePlus 10T 5G. Je vindt de bescherming die je nodig hebt tegen lage prijzen. Onze hoesjes zijn gemaakt van een dun, weerbestendig siliconen hoesje . Het houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en randen. Het absorbeert ook schokken. De leren of kunstleren hoes wordt eromheen gewikkeld om de mobiele telefoon volledig te beveiligen. Dit biedt dubbele bescherming tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een vakje voor bankbiljetten of kleine documenten (tickets, rekeningen, memo's, enz.). Je kunt de flap van de portemonnee ook omvouwen, zodat hij in liggende modus een zeer prettige handsfree steun wordt. Je kunt dan in de beste omstandigheden werken, je e-mails controleren of video's bekijken. We verkopen ook hoesjes met een riem die het makkelijker maakt om je telefoon met de hand te dragen.

Verschillende hoesjes om als portemonnee te gebruiken

Bij Dealy bieden we hoesjes waarmee je je OnePlus 10T 5G kunt personaliseren. Ze vallen op door hun slankheid en voldoen aan je dagelijkse behoeften. Je hebt je portemonnee niet meer nodig en je gebruikt de hoes als je belangrijkste accessoire. We bieden monochrome hoesjes in een breed scala aan kleuren. Elk model heeft zijn eigen kleurnuance. We nodigen je uit om ze te bekijken, want ze zijn allemaal anders.

Covers voor alle smaken en levensstijlen

We bieden klassieke hoesjes met een handmatige magnetische sluiting en hoesjes met een flip-stijl, waarbij de sluiting in het hoesje is geïntegreerd. Met deze laatste kun je de hoes snel openen en sluiten. We verkopen ook hoesjes met een kijkscreenprotector (view covers). Hiermee kun je de belangrijkste informatie op het scherm in één oogopslag lezen. We hebben ons assortiment zo ontwikkeld dat je de stijl van de hoes kunt kiezen die je zoekt. Je vindt covers in echt leer, premium imitatieleer, lychee leer stijl, gespleten nappaleer, met een vintage of lakafwerking... Als je op zoek bent naar mooie bescherming, bieden we er een aantal met motieven die je OnePlus 10T een persoonlijk tintje geven. Er zijn diermotieven (wolven, uilen, tijgers, enz.), plantmotieven (bloemen, mandala's, bloeiende bomen), "blijf van mijn telefoon af"-motieven, Eiffeltoren- of luipaardmotieven. Al onze hoesjes zijn geprijsd naar wens. Ze zijn op maat gemaakt voor de OnePlus 10T, multifunctioneel en ultrabestendig.

Het is gemakkelijk om contact op te nemen met onze klantenservice

Naast een gebruiksvriendelijke site kun je je bestellingen in alle veiligheid plaatsen en ontvang je je bestelling zo snel mogelijk. Je kunt ons bellen, sms'en of e-mailen. We zijn elke dag geopend. Je vindt onze contactgegevens in het gedeelte "contact opnemen" op deze site. We kunnen je bestellingen volgen en je helpen met je zoektocht . We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram, YouTube en Tik Tok. We nodigen je ook uit om onze blog te bezoeken, die we aan het ontwikkelen zijn.