Sony Xperia 1 IV screenprotector s


4 Producten

Scherm- en camerabeschermers voor de Sony Xperia 1 IV zijn te koop bij Dealy

Dealy biedt een exclusieve selectie films en gehard glas voor het scherm van de Sony Xperia 1 IV. Profiteer van onze kortingen op alle beschermers. Je vindt hier een zeer dunne folie en films van gehard glas. Onze screenprotectors zijn zo ontworpen dat ze passen bij de afmetingen van de telefoon . Ze zijn heel dun en gemakkelijk te installeren op het glas. Ze laten geen sporen achter als je ze verwijdert. Gehard glas is anti-explosie en anti-UV. Je voorkomt interne breuken en krassen die het scherm en de leesbaarheid van applicaties kunnen beschadigen.

Een beschermende lens van gehard glas voor de camera

We verkopen ook een beschermende lens van gehard glas voor installatie op de achterruit van de camera. Deze lens is ultradun en HD en beschermt het glas en de lenzen in geval van een botsing. De sensoren worden niet beschadigd of bekrast. Deze lens is ultra-transparant. Het heeft geen invloed op de weergave van foto's en video's.

Dealy biedt een persoonlijke klantenservice

Bij Dealy besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze diensten. Als je ons je vertrouwen schenkt, profiteer je van een duidelijke, overzichtelijke website. Je bestellingen worden in alle veiligheid geplaatst en zo snel mogelijk geleverd. Je kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken per telefoon, e-mail of sms. We kunnen je helpen met je zoektocht en het bijhouden van je bestellingen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u een aantal zeer interessante artikelen. Veel plezier bij je bezoek!