Samsung Galaxy S22 Plus 5G Hoesjes


136 Producten

Dealy biedt de beste selectie van covers voor de Samsung Galaxy S22 Plus

Geniet van de onverslaanbare prijzen van Dealy op alle Samsung Galaxy S22 Plus hoesjes en cases. Alles is afgeprijsd! U vindt op maat gemaakte bescherming voor de mobiele telefoon. Ze zijn ontworpen door de beste fabrikanten en beveiligen de hele S22 Plus tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten, knoppen en functies van de smartphone. Ze zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat het mogelijk maakt de telefoon vast te zetten en hem tegelijkertijd te beschermen tegen de elementen. De kunstlederen of echt lederen beschermer zal de telefoon volledig beveiligen en tegelijkertijd de portemonnee en handsfree ondersteuning bieden. U vindt er zelfs binnenkaarthouders en een handig vakje voor geld of kleine documenten. U kunt de hoes omvouwen om hem als handsfree houder te gebruiken. Zo kunt u in landschapsmodus films kijken of e-mails bekijken in de beste omstandigheden. Sommige van onze covers hebben een afneembaar riempje om de telefoon gemakkelijker vast te houden en te dragen. Het enige wat u hoeft te doen, is de bescherming kiezen die het best bij uw behoeften past. Ontdek onze exclusieve en unieke collecties. Bovendien profiteert u van de beste prijzen en aanbiedingen op de markt.

.

High-end hoesjes

Bij Dealy vindt u vele modellen ultrabestendige hoesjes tegen lage prijzen. Wij hebben een ruime keuze, zodat u het etui kunt kiezen dat perfect aan uw behoeften voldoet en toch bescherming biedt. Inderdaad, er is geen compromis gesloten over de veiligheid van uw mobiel. Hij zal volledig beschermd zijn in geval van een ongeval en tegen slijtage. Het zal lang nieuw blijven. Wij bieden een ruime keuze aan klepzakken in zakelijke stijl die zich onderscheiden door hun elegantie en discretie. Monochroom of met een eenvoudig ontwerp, ze zijn perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij hun portemonnee en handsfree-functie kunt u uw mobiele telefoon in de beste omstandigheden gebruiken. U kunt de materialen kiezen (echt leer, lychee of klassieke lederen stijl, nappaleer design, getextureerd) en de sluitingen (riem, flip stijl, snap of magnetische sluiting). U kunt ook kiezen voor hoesjes met patronen. Leuk en licht, ze geven een persoonlijk tintje aan uw telefoon terwijl ze toch zeer beschermend zijn. Ontdek onze verschillende modellen met dieren, planten, luipaardvel, Eiffeltoren en nog veel meer. Je zult ze geweldig vinden! Aarzel niet om uw bestelling af te ronden met een folie of gehard glas dat op het scherm van de S22 Plus moet worden aangebracht. Dit komt omdat u niet veilig bent voor een val als u de telefoon gebruikt met het klepje open. Een dergelijke bescherming zal u in dit geval een hoop ellende besparen. Welkom in Dealy!

Onze klantenservice en sociale netwerken

U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon, e-mail en sms om uw bestellingen te volgen. Wij zullen u ook graag helpen bij het zoeken naar producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en om praktisch advies te krijgen over onze producten. U kunt ook profiteren van onze regelmatige super promoties.