Samsung Galaxy S22 Ultra 5G Hoesjes


182 Producten

Dealy: premium covers tegen lage prijzen voor de Samsung Galaxy S22 Ultra

Bij Dealy koopt u uw covers en hoesjes voor de beste prijs op de markt. Ontdek onze selectie en profiteer van onze lage prijzen. Ons team selecteert exclusieve beschermingen die een optimale en multifunctionele bescherming van uw telefoon garanderen. Uw telefoon wordt volledig beschermd bij schokken, tegen krassen, vlekken en stof. Eenvoudig te installeren in het siliconen hoesje, uw mobiel zal veilig zijn dankzij de imitatieleren of echt lederen hoes. Deze laatste zal ook dienst doen als portefeuille en handsfree houder. U zult uw kaarten en geld in de beste omstandigheden kunnen opbergen. Om de handsfree functie te gebruiken, vouwt u gewoon de voorkant om. Sommige van onze flipcoversworden geleverd met een verwijderbaar koord om ze gemakkelijk met de hand te kunnen dragen. Onze afdekkingen onderscheiden zich door hun slankheid en hun weerstand tegen de weersomstandigheden. Ze zullen ook uw belangrijkste accessoire worden in uw dagelijks leven. Wij nodigen u uit om ze te ontdekken. U zult aangenaam verrast zijn door onze modellen en onze ongelooflijk aantrekkelijke prijzen.

Hoezen

Multi-functionele covers en hoesjes

Ontdek onze selectie van exclusieve covers en hoesjes voor de Samsung Galaxy S22 Ultra. Ze zijn allemaal ontworpen om een optimale bescherming van de hele telefoon te garanderen en tegelijkertijd praktisch te zijn. U vindt veel klassieke stijl flap hoesjes die zijn eenvoudig en elegant. Monochroom of lichtjes versierd, ze zijn perfect voor al uw dagelijkse activiteiten en transacties met hun interieur kaarthouder. U kunt de materialen kiezen (lycheeleer, echt leer, structuurleer, splitnappaleer...) en de sluitingen (riempjes, drukknopen, magneetsluiting, flip style met magneetsluiting). Wij bieden ook zakken met ontwerpen die uw smartphone een persoonlijk tintje geven. Er zijn er met dieren, planten en echt leuke ontwerpen. Met of zonder riempje, ze zullen de telefoon perfect beveiligen in geval van een ongeluk, een val en tegen slijtage. U zult ook veel etuis zien met geoptimaliseerde mogelijkheden voor kaarthouders of met een vakje met ritssluiting voor kleingeld of bijvoorbeeld uw hoofdtelefoon. Of u nu kiest voor een business case of een leuk etui, u kunt er zeker van zijn dat uw mobiel veilig is. Ons team selecteert de beste producten op de markt. Ze worden allemaal verkocht tegen zeer concurrerende prijzen, zodat u volop van uw Samsung kunt genieten zonder aan uw budget te hoeven denken. Wij raden u echter aan het scherm van de telefoon optimaal te beschermen door een folie of gehard glas aan te brengen. Dit komt omdat u niet veilig bent voor een val wanneer u het gebruikt met de voorkant open. Dankzij een dergelijke bescherming kunt u bijvoorbeeld in alle rust uw tekstberichten versturen, waar u ook bent. Geniet van uw bezoek bij ons!

Wij zijn elke dag beschikbaar om u te helpen

U kunt 7 dagen per week contact met ons opnemen om uw bestellingen op te volgen of om meer informatie over onze producten te krijgen. Wij zullen u graag van dienst zijn. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok. U maakt kennis met onze producten, onze promoties en wie wij zijn. Onze blog geeft u artikelen die u zullen helpen bij uw productkeuze.