Samsung Galaxy S22 5G Hoesjes


152 Producten

Dealy covers zijn afgeprijsd voor de Samsung Galaxy S22

Profiteer van Dealy's geweldige aanbiedingen voor covers en hoesjes voor de Samsung Galaxy S22. Al onze hoesjes zijn afgeprijsd! Ons team selecteert de beste bescherming op de markt, zodat u ultra duurzame producten kunt kopen voor minder. Onze covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient als de eerste op maat gemaakte bescherming voor de telefoon. De cover van echt leer of kunstleer beschermt de hele telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De hoesjes zijn zo gemaakt dat u ze gemakkelijk in een zak kunt steken. Onze modellen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een zak die als portefeuille of tote kan worden gebruikt. Gemakkelijk te openen en te sluiten, ze zullen uw belangrijkste dagelijkse accessoire worden. Sommige worden geleverd met een lanyard die het dragen van de mobiele telefoon in de hand zal optimaliseren. U kunt de voorkant van het etui naar believen omvouwen tot een handige handsfree houder. U kunt hem in landschapsmodus gebruiken in de beste omstandigheden. Bekijk onze grote selectie multifunctionele, weerbestendige hoesjes. Uw Galaxy is beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof en u hebt nog steeds directe toegang tot poorten en functies.

.

Ultra duurzame covers en hoesjes

Onze ploeg gebruikt de beste fabrikanten van telefoonhoesjes. Hun expertise stelt hen in staat supersterke modellen te ontwerpen die dun en licht blijven. Al onze hoesjes zijn ontworpen om perfect aan uw behoeften te voldoen met respect voor uw levensstijl. Of u nu kiest voor een fraai hoesje met luipaardprint of een multifunctioneel hoesje met een afneembaar hoesje, u kunt er zeker van zijn dat er geen concessies zijn gedaan aan de veiligheid van de telefoon. Het zal veilig zijn tegen stoten, krassen, vlekken, vocht en stof. Wij bieden een reeks omslagen in zakelijke stijl met kaarthouders in echt leer en kunstleder. Dun en licht, ze zullen uw dagelijks leven vergemakkelijken. Ze zijn verkrijgbaar in één of twee kleuren, of met een licht, discreet patroon voor een uniek, persoonlijk tintje. U zult genieten van een uitzonderlijke keuze aan materialen: lycheeleer, nappaleer, krokodillenleer, stof, structuureffect leer, klassiek design... Wij selecteren ook omslagmodellen met verschillende sluitingen. Of het nu gaat om een bandje, een knopje of een magnetische sluiting, u zult de kast in de beste omstandigheden kunnen openen en sluiten. Heb je liever een beetje fantasie? Wij nodigen u uit om onze vele gedecoreerde hoesjes zakjes te ontdekken die uw Samsung Galaxy S22 accessoire een unieke persoonlijke touch zullen geven. Er zijn tal van dieren, planten, souvenirs en landschappen die op u wachten. Zo origineel als ze zijn, zo onverwacht zijn ze net zo goed bestand tegen de elementen als onze klassieke beschermingen. Wij adviseren iedereen die een cover koopt om ook een bescherming op het scherm en op de camera te installeren. Dit komt omdat uw telefoon niet veilig is tegen vallen wanneer u de telefoon gebruikt met het klepje open of wanneer u foto's neemt. Dergelijke beveiligingen zorgen voor een optimale beveiliging van uw S22 en geven u gemoedsrust. Geniet van uw bezoek aan ons!

Tot ziens!

Onze klantenservice is goed bereikbaar

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, e-mail en sms. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Wij kunnen u helpen met uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen. Wees als eerste op de hoogte van onze promoties door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok. We zullen graag met u praten en u ook vermaken.