Samsung Galaxy S22 5G Hoesjes


193 Producten

Supersterke hoesjes tegen lage prijzen voor de Samsung Galaxy S22 dear ma Coque

Dealy biedt u de beste selectie van high-end hoesjes en beschermingen tegen lage prijzen voor de Samsung Galaxy S22. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen! Ons team selecteert dunne en lichte hoesjes die perfect passen bij de contouren van de telefoon. Ontworpen in materialen die zeer goed bestand zijn tegen ongelukken en slijtage, kunt u uw telefoon ook een persoonlijk tintje geven. U houdt directe toegang tot de poorten en knoppen. De behuizing wordt als een dunne, lichte en zeer bestendige tweede huid. Hij is een onafscheidelijke metgezel van uw S22 en kan u ook helpen in uw dagelijks leven. Wij verkopen zowel eenvoudige als multifunctionele hoesjes die perfect bij uw levensstijl passen. U vindt flexibele, stijve of halfstijve hoesjes. In silicone, plastic of gemengde materialen, zij zullen aan uw veiligheidsbehoeften voldoen. Flexibele hoesjes worden vaak gekozen vanwege hun rubberachtige gevoel, terwijl hoesjes van hard plastic ook een goede grip bieden. Voor wie extra sterke bescherming wil, hebben onze hybride modellen twee beschermingslagen en een siliconen randlaag. Zij zijn perfect geschikt voor gebruik bij een zeer plotselinge schok of een val. U vindt er vele chique ontwerpen, hoesjes met een achterkant van gehard glas en hoesjes met praktische opties zoals een kaarthouder of handsfree houder. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat er geen compromissen worden gesloten op het gebied van veiligheid.

Verschillende hoesjes voor iedereen

Bij Dealy richten we ons op productdiversiteit, zodat iedereen precies de bescherming kan vinden die hij zoekt. Wij verkopen doorzichtige hoesjes die het design van de telefoon behouden en wij bieden ook multifunctionele hoesjes die als portefeuille fungeren en andere met een lenscover met rits. Er zijn een aantal monochrome modellen verkrijgbaar. Zij zijn vervaardigd van soepele siliconen of harde kunststof, zijn verkrijgbaar in vele kleuren en onderscheiden zich door hun soberheid. De 'Ultra Tough', 'Survivor' en 'Hybrid' hoesjes zijn perfect voor diegenen die de rand, lenzen en randen van de telefoon optimaal willen beschermen. U vindt etuis met een afneembare handsfree houder, etuis met een kaarthouder en etuis met een riem. Onze mooie dieren-, planten- en fluorescerende ontwerpen zijn perfect als u uw Galaxy S22 een persoonlijk tintje wilt geven. Deze hoesjes zijn net zo beschermend en zullen u doen opvallen. Wij nodigen u uit om onze fantastische premium covers te ontdekken die perfect aan uw behoeften en wensen zullen voldoen. Dankzij deze beveiligingen kunt u uw smartphone in de beste omstandigheden gebruiken. Geniet van uw bezoek!

Onze klantenservice is er om u te helpen

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft met onze producten of om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms en zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwsfeed en te genieten van onze vele promoties.