Vivo Y52 5G screenprotectors


1 Product

Vivo Y52 screenprotectors zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt een exclusieve selectie van films en gehard glas voor de Vivo Y52 5G scherm. Profiteer van onze promoties en lage prijzen op alle artikelen. U vindt een dunne en ultra bestendige film voor slechts 3,99 €. Onze screenprotectors zijn exclusief voor de telefoon gemaakt. Ze zijn ultradun en zeer gemakkelijk aan te brengen. Ze laten geen sporen na als je ze verwijdert. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zijn anti-explosie en anti-UV. U vermijdt interne breuken en krassen die de leesbaarheid van het scherm kunnen aantasten. Interactiviteit met toepassingen zal optimaal zijn.

.

Een geharde glazen beschermlens voor de camera

We verkopen, voor slechts € 5,99, een gehard glazen beschermlens voor het achterste camerablok van de Vivo Y52. Ultradun en HD, het beschermt het glas en de sensoren in geval van een impact. De lenzen zullen niet worden beschadigd of bekrast en u zult stofophoping vermijden. Deze ultra-heldere lens zal foto's en video's niet beïnvloeden.

.

Dealy beantwoordt uw vragen elke dag

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice op 06 44 64 68 65 (per telefoon en sms). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u een aantal zeer interessante artikelen. Veel plezier met uw bezoek aan onze site!