Vivo Y52 5G Hoesjes


Dealy biedt een exclusieve selectie van goedkope covers en hoesjes voor de Vivo Y52 5G

Ontdek Dealy's selectie van op maat gemaakte covers en hoesjes voor de Vivo Y52 5G. Ze beginnen bij slechts £6.99. U vindt hier de beste bescherming tegen onklopbare prijzen. De hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen de elementen (schokken, krassen, slijtage, sporen en stof). Het houdt de smartphone vast en dient tegelijkertijd als bescherming. De telefoon zal volledig beveiligd zijn dankzij de wrap-around cover die directe toegang tot poorten en knoppen mogelijk maakt. Onze klephoesjes zijn gemaakt als portemonnees waarin u pasjes ter grootte van een creditcard kunt stoppen. Zij hebben ook een uitsparing aan de binnenzijde voor contant geld of kleine documenten zoals tickets, memo's of biljetten. U zult ook covers zien met een verwijderbaar koord. De kleppen worden een handige handsfree houder om bijvoorbeeld films te kijken of e-mail te checken. Wij bieden ook covers met de sluiting geïntegreerd in de cover (flip covers).

Flip covers

Afgeprijsde covers en flip covers

U vindt hier budgetvriendelijke covers die u tevreden zullen houden. Uw Vivo Y52 zal volkomen veilig zijn en hij zal er precies goed uitzien voor u. Wij bieden kunstlederen en echt lederen hoesjes die monochroom zijn en in verschillende kleuren verkrijgbaar. U ziet splitleder, nappaleder, klassieke lederen stijl, lychee leer effect, retro design... We hebben sluitingen die de veiligheid van de smartphone optimaliseren terwijl u de case aanpast (klinknagels, knopen, retro stijl, riemen, drukknopen...). U zult zakken vinden met een patroon dat een persoonlijk tintje aan de telefoon zal geven. Wie op zoek is naar bescherming in zakelijke stijl, vindt etuis met talrijke kaarthouders. Zo zijn er hoesjes met een vakje dat dienst doet als portefeuille of een opbergvakje voor je hoofdtelefoon. Bekijk onze selectie.

Geniet elke dag van onze klantenservice

Onze klantenservice is per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Je kunt ons gemakkelijk vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Zo blijft u op de hoogte van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek!