Vivo Y52 5G hoesjes


Geniet van mijn romp kortingen op Vivo Y52 hoesjes

Dealy biedt de beste ultra duurzame hoesjes voor de Vivo Y52. Ze zijn geprijsd vanaf slechts £4.99. Profiteer van de koopjes op alle op maat gemaakte beschermers en verwen uzelf. Onze covers zullen goed werken voor de achterkant, randen en knoppen van de telefoon. Wij bieden hoesjes van siliconen, kunststof of gemengde materialen. Sommige hebben bijvoorbeeld een plastic achterkant en siliconen randen of een achterkant van gehard glas en siliconen randen. De "Survivor" en "Ultra Resistant" hoesjes hebben twee opeenvolgende beschermingslagen (een binnenlaag van siliconen en de andere van plastic). Welk model u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw Vivo veilig is tegen stoten, krassen, slijtage, vlekken en stof. Onze hoesjes hebben een goede grip zodat ze niet wegglijden. Ze hebben aangepaste openingenbij de poorten zodat je directe toegang hebt.

Ultra duurzame hoesjes tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u een exclusieve selectie van ultra duurzame scheepsrompen met korting. Ze zijn sterk en hun ontwerpen geven u volledige voldoening. U vindt transparante hoesjes, hoesjes van geborsteld silicone die discreet en elegant zijn. De koolstofvezel exemplaren zijn dun en liggen zeer prettig in de hand. De kunstlederen hoesjes bieden verschillende kleurschakeringen die u zullen bevallen. U vindt er ook de "Ultra Resistant" en "Survivor" modellen die optimale veiligheid bieden in geval van een plotse impact. De hoesjes met een steunring zijn praktisch voor handsfree gebruik. Met de nieuwste modellen kunt u uw smartphone zowel verticaal als horizontaal gebruiken. U vindt er hoesjes met ontwerpen die uw Y52 5G een persoonlijk tintje geven. Geniet van uw bezoek aan ons

Dealy: een competente en efficiënte klantendienst

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantendienst per telefoon en sms op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Onze teamleden zullen u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.