Vivo Y72 5G screenprotectors


1 Product

Dealy: een grote selectie van scherm en camera beschermers voor de Vivo Y72 5G

Bij Dealy vindt u de beste screenprotectors voor de Vivo Y72 5G tegen lage prijzen. Wij maken een relevante selectie van screenprotectorsen gehard glas en bieden u deze aan tegen opofferingsprijzen. Deze screenprotectors beginnen bij slechts £3.99. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en hun grote bestendigheid tegen weersomstandigheden (schokken, krassen, vochtigheid, vlekken en stof). Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Of u nu kiest voor een folie of gehard glas, u kunt er zeker van zijn dat het hele scherm beschermd is tegen de elementen. Het aanraakvlak blijft gevoelig en u zult vergeten dat het glas bedekt is met een folie. De glazen zijn 9H bestendig om explosie te voorkomen in geval van een plotselinge schok. Je hoeft het glas niet te vervangen. U zult geen last hebben van krassen die afbreuk kunnen doen aan een goede leesbaarheid en die de mobiele telefoon zouden devalueren.

Een ultrasterke beschermlens voor de camera

Wij verkopen, voor slechts € 5,99, een gehard glazen beschermlens voor de camera van de Vivo Y72. Ultradun, gemakkelijk te installeren en optimale bescherming voor glas en sensoren. U vermijdt het risico op breuk en krassen die schadelijk kunnen zijn. Deze bescherming wordt geacht de kwaliteit van foto's en video's niet te schaden.

.

Ons team zal u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen

.

U kunt ons telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65 voor al uw vragen en om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons ook een e-mail sturen (rubriek "contact"). Wij zullen zeer snel op uw verzoeken reageren. Wij zijn ook aanwezig op sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok) en verrijken onze blog regelmatig met zeer interessante artikelen. Geniet van uw bezoek aan ons!