Vivo Y72 5G Hoesjes


10 Producten

Dealy: goedkope heavy duty covers en hoesjes voor de Vivo Y72 5G

Bij Dealy vindt u voordelige hoesjes en flip cases voor de Vivo Y72 5G. Bespaar geld en beveilig uw smartphone op de manier die u wilt. Onze hoesjes zijn gebouwd rond een op maat gemaakt siliconen hoesje voor de telefoon. Het zal worden gebruikt om het te fixeren terwijl het als een eerste beschermende laag dient. De schelp is bedekt met een lederen of kunstlederen flap die de hele smartphone vastzet. Een handmatige of geïntegreerde magnetische sluiting in de hoes zal de veiligheid ervan versterken. De smartphone wordt beschermd tegen slijtage en weersinvloeden zoals vallen, stoten, krassen, vlekken en stof. De openingenbieden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Onze accessoires zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing voor geld of kleine documenten zoals biljetten, tickets of memo's. De klep kan worden ingeklapt tot een handige handsfree houder in liggende positie. Zo kunt u uw films en video's in de best mogelijke omstandigheden bekijken. Sommige hoesjes worden geleverd met een riempje om de telefoon gemakkelijk in de hand te kunnen dragen.

.

Koffers en tassen die uw belangrijkste accessoire zullen worden

Kijk eens naar onze selectie van multifunctionele covers en hoesjes voor de Vivo Y72 5G. Ze zijn te koop vanaf slechts € 6,99 en zullen uw dagelijkse handige accessoire worden. U vindt er bijvoorbeeld dunne en ultraweerbestendige hoesjes van echt leer of kunstleder, flapcovers van nappaleer, hoesjes van splitleder of lycheestijl, waarmee u uw gsm een persoonlijk tintje kunt geven. Wij bieden etuis in zakelijke stijl met een verscheidenheid aan kaarthouders en modellen met een geïntegreerde portefeuille om uw hoofdtelefoon in op te bergen. Onze hoesjes kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een zak of tas. Wanneer u voor Dealy kiest, kunt u er zeker van zijn dat u de beste producten krijgt tegen de eerlijkst mogelijke prijzen. Wij zijn voortdurend op zoek om u de beste aanbiedingen te doen, zodat u een goede deal krijgt. Geniet van uw bezoek aan ons!

Geniet van Dealy klantendienst

Wij zijn er om u te helpen met uw zoektocht en om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon en per sms 06 44 64 68 65. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om als eerste op de hoogte te zijn van onze promoties en ons nieuws.