Vivo Y72 5G Hoesjes


3 Producten

Dealy: exclusieve aanbiedingen op Vivo Y72 5G hoesjes

Bij Dealy, vindt u goedkope premium covers voor de Vivo Y72 5G. Profiteer van onze exclusieve aanbiedingen en kortingen op alle beschermers. Wij selecteren de beste beschermers en bieden ze u aan vanaf slechts 4,99 €. Onze covers zijn zo ontworpen dat ze passen bij de lijnen en contouren van de telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren, dun en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zullen je een zeer goede grip geven. Uw Vivo zal worden vastgezet aan de achterkant, randen en knoppen. U hebt ook rechtstreeks toegang tot de poorten dankzij de op maat gemaakte uitsparingen. U vindt verschillende modellen van ultra-resistente hoesjes die u volledig tevreden zullen stellen.

.

Hoesjes die uw Vivo Y72 5G zullen personaliseren

Ontdek onze selectie van exclusieve hoesjes voor de Vivo Y72 5G die tegen voordelige prijzen worden verkocht. Wij bieden bijvoorbeeld transparante covers met of zonder verstevigde hoeken, waarmee u het oorspronkelijke ontwerp van de telefoon kunt behouden. Wij verkopen ook kunstlederen hoesjes (classic en lychee), hoesjes van koolstofvezel, dunne hoesjes in geborstelde stijl, hoesjes met kaarthouders of een ring voor handsfree ondersteuning. Met onze nieuwste hoesjes met afneembare standaard kunt u uw Y72 verticaal en in liggende modus gebruiken. U vindt de "Ultra Resistant" met een dubbele beschermingslaag (siliconen en kunststof) en de "Survivor" die, naast de dubbele bescherming, het geluid van de telefoon optimaliseert. Wij bieden ook covers van gehard glas (voor de achterkant) en siliconen (voor de randen) die zeer beschermend en stijlvol zijn. Onze mooie covers, met dieren, planten, leuke of marmeren patronen, zijn ideaal voor wie zijn Vivo een persoonlijk tintje wil geven. Als u door onze sectie bladert, vindt u zeker wat u zoekt en profiteert u van onze uitzonderlijke prijzen en regelmatige kortingen.

Dealy biedt een persoonlijke en efficiënte klantenservice

.

Wij beantwoorden snel al uw vragen over onze producten en volgen uw bestellingen op. U kunt ons telefonisch bereiken en per sms op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze kortingen en promoties.