Xiaomi 11T Pro Hoesjes


110 Producten

Dealy: ultra-duurzame covers en hoesjes met korting voor de Xiaomi 11T Pro

Profiteer van de aanbiedingen van Dealy voor Xiaomi 11T Pro covers en flip cases. U profiteert dus van uitzonderlijke kortingen op de op maat gemaakte beschermingen. Ze worden verkocht vanaf slechts 6,99 €! Wij bieden de beste flapovertrekken op de markt tegen onklopbare prijzen. Onze hoesjes zijn gemaakt van een ultra-bestendig siliconen hoesje dat dient als eerste bescherming voor de achterkant en de randen van de mobiele telefoon. De flap van imitatieleer of echt leer dient als tweede bescherming. Het beschermt de hele telefoon in geval van een val, tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze buidels zijn gemaakt als portefeuilles om uw belangrijkste dagelijkse accessoire te worden. U kunt uw creditcards in de binnenste openingenstoppen. U kunt de binnenzak ook gebruiken om geld of bewijsstukken zoals rekeningen, tickets of memo's in op te bergen. Sommige klephoesjes worden geleverd met een riempje, wat erg handig is om de telefoon met de hand te dragen. U vindt covers met magnetische sluitingen en flip-style cases met de sluiting ingebouwd in de cover.

.

Op maat gemaakte premium hoesjes

Ontdek onze collecties covers en hoesjes die tegen onklopbare prijzen worden verkocht. Je zult hun kwaliteit en prijs niet geloven! Wij bieden monochrome lederen of kunstlederen hoesjes van hoge kwaliteit in verschillende kleuren. Wij raden u aan de tinten te ontdekken, want die verschillen van cover tot cover. Aarzel ook niet om te kijken naar de collecties van mooie covers die een persoonlijk tintje aan uw telefoon zullen geven. U vindt covers met dieren, planten, marmer stijl en de beroemde luipaardhuid stijl cover die zeer populair is. Het zal uw mobiele telefoon veel karakter geven. Wij verkopen ook etuis met een vakje voor een portemonnee of voor een koptelefoon bijvoorbeeld. Bij Dealy vindt u precies de bescherming die u zoekt. Geniet van uw bezoek!

Een enkel Dealy nummer: 06 44 64 68 65

U kunt contact met ons opnemen per telefoon of sms op het hierboven vermelde nummer. Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. U kunt ons ook een e-mail sturen via ons berichtensysteem dat u kunt vinden in de rubriek "contact". We zijn ook op Facebook, Instagram en TikTok te vinden voor onze promoties en nieuws.