Xiaomi 11T covers


110 Producten

Dealy biedt een selectie van klep covers voor de Xiaomi 11T

Ontdek onze grote selectie van goedkope covers en hoesjes voor de Xiaomi 11T. Ze zijn verkrijgbaar vanaf slechts £6.99! Wij verkopen uitsluitend op maat gemaakte hoesjes die u volledig tevreden zullen stellen. Uw telefoon wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en knoppen van de telefoon. De telefoon zal volledig beschermd zijn tegen weersinvloeden. De kleppen dienen als portefeuille met binnenin kaarthouders en een vak voor contant geld of kleine documenten (memo's, rekeningen, tickets, reisbiljetten, enz.). De hoes kan worden ingeklapt tot een handige standaard in liggende stand. U kunt zo veel van de handsfree modus genieten als u wilt en in alle veiligheid. U vindt ook hoesjes met een klep die wordt geleverd met een verwijderbaar koord. Dit laatste is zeer praktisch voor wie zijn telefoon tijdens het dragen in de hand wil houden. Wij verkopen etuis met een magnetische sluiting, met een drukknoopsluiting of met een riem. Wij bieden ook flip covers met de sluiting geïntegreerd in de klep. Ontdek ons assortiment flipoverhoezen en zakjes die u volledig tevreden zullen stellen.

Lage kosten covers en hoesjes

Profiteer van Dealy's kortingen op alle Xiaomi 11T covers en hoesjes. U vindt ze in klassiek leer, echt leer, lychee- of nappa-effect, stof, vintage- of retrodesign... Wij verkopen monochrome flipcoversdie in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Wij raden u aan de verschillende tonen te controleren, aangezien deze voor elk model anders zijn. Wij bieden afdekkingen met motieven die aantrekkelijk zijn voor wie bescherming wil die zich onderscheidt van de meer traditionele modellen. U zult covers zien met tekeningen of afbeeldingen van onder andere dieren, bloemen of planten. Met de hoes in luipaardhuidstijl kunt u een exclusief persoonlijk tintje geven waarmee u zich kunt onderscheiden. Wij bieden ook etuis in zakelijke stijl met talrijke kaarthouders en vakjes voor uw persoonlijke bezittingen (sleutels, oortelefoon, aansteker). Bij Dealy vindt u de beste high-end beveiligingen waarmee u uw telefoon veilig en in de beste omstandigheden kunt gebruiken.

.

Neem gemakkelijk contact op met onze klantendienst

U kunt ons elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen met plezier uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken. U kunt ons een e-mail sturen via de rubriek "contact" op deze website. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok voor informatie over onze promoties.

.