Screen protectors Motorola Edge 20 Lite


3 Producten

Beveilig het scherm en de camera van uw Motorola Edge 20 Lite met Dealy protectors

Dealy biedt de beste selectie van goedkope scherm en camera beschermers voor de Motorola Edge 20 Lite. Ze zijn uiterst dun en toch zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vegen en stof. De folie en het geharde glas voor het scherm zijn gemakkelijk te installeren. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze voorkomen glasbreuk, schermbreuk en krassen die de waarde van de telefoon verminderen. De beschermers optimaliseren de interactiviteit en het aanraakgebied blijft even gevoelig.

.

Een geharde glazen beschermlens voor de camera

Wij raden aan de achterste lenzen van uw telefoon te beschermen met onze exclusieve beschermende lens. Gemakkelijk te installeren, gemaakt van zeer dun gehard glas en ultra-bestendig tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U kunt met een gerust hart foto's en video's maken. Je loopt niet het risico dat het fotoblok breekt. Ultra transparant, het zal de kwaliteit van de foto's niet beïnvloeden.

.

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar en zijn te vinden op Facebook, Instagram en TikTok

Twijfel niet om ons te bellen of te sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Door ons te volgen op sociale netwerken, wordt u op de hoogte gehouden van onze nieuwe producten en promoties.