Motorola Edge 20 Lite Covers


2 Producten

Dealy: goedkope premium hoesjes voor de Motorola Edge 20 Lite

Bij Dealy vindt u de goedkoopste en meest weerbestendige hoesjes op de markt. Ze beginnen bij slechts £4.99. Ze zijn dun en licht en zijn uiterst bestendig tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U vermijdt interne breuken en de knoppen raken niet verstopt met stof. De achterkant en de randen zullen in perfecte staat blijven. De smartphone zal in perfecte staat blijven en u zult hem in goede omstandigheden kunnen doorverkopen. De hoesjes die wij aanbieden zijn gemaakt van verschillende materialen: siliconen, plastic, hybride hoesjes (plastic achterkant en siliconen randen als een bumper). Ze bieden gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon met hun op maat gemaakte uitsparingen.

Ze zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken.

Ultra duurzame hoesjes tegen lage prijzen

Wij verkopen doorzichtige siliconenschelpen met of zonder versterkte hoeken. Die van siliconen of soepele of harde kunststof zullen aan uw veiligheidsbehoeften voldoen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een uitstekende grip. Ze maken het mogelijk de telefoon stevig vast te houden wanneer u bijvoorbeeld aan het bellen of sms'en bent. We hebben er ook die bekleed zijn met kunstleder. Sommige zijn voorzien van een steunring die zeer handig is voor handsfree bediening. Zo kunt u bijvoorbeeld video's of films bekijken in optimale omstandigheden. Zo kunt u optimaal en in alle veiligheid van uw Motorola genieten. Al onze beschermingen zijn ideaal voor diegenen die een dunne, lichte en ultra-resistente bescherming willen.

De Motorola Phone Protector

Onze klantendienst volgt uw bestellingen 7 dagen per week op

.

U kunt ons bereiken op het nummer 06 44 64 68 65 of door ons een sms-bericht te sturen naar hetzelfde nummer. Of het nu gaat om informatie over onze producten of om de opvolging van uw bestellingen, onze adviseurs staan elke dag tot uw beschikking. U kunt ons ook een e-mail sturen en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok. U wordt op de hoogte gehouden van ons nieuws en zult als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.