Schermbeschermers Motorola Edge 20 Pro


4 Producten

Screen protectors voor Motorola Edge 20 Pro zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt budgetvriendelijke screenprotectorsen gehard glas voor uw Motorola Edge 20 Pro scherm. Ze worden verkocht voor slechts £3.99 en zijn exclusief ontworpen voor de telefoon. De beschermers zijn ultradun en zeer gemakkelijk te installeren. Ze laten geen sporen na als je ze verwijdert. Het is alsof je scherm niet beveiligd is. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zijn explosieveilig en UV-bestendig.

.

Een ultradunne en zeer beschermende cameralens

.

We verkopen een getemperd glazen camerabeveiliging lens voor de Motorola Edge 20 Pro voor slechts € 5,99. Ultra dun en HD, het zal de lenzen beveiligen in geval van impact. Het glas en de lenzen worden niet bekrast en u voorkomt stofophoping die de kwaliteit van foto's en video's zou kunnen beïnvloeden. Het is alsof je lenzen niet veilig zijn.

Dealy is ook zijn klantenservice

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst per telefoon en sms op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok pro om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.