Motorola Edge 20 Pro Covers


40 Producten

Geniet van geweldige Dealy aanbiedingen op uw Motorola Edge 20 Pro covers en hoesjes

Ontdek Dealy's selectie van goedkope covers en hoesjes voor de Motorola Edge 20 Pro. Onze covers zijn verkrijgbaar vanaf € 6,99 en geven uw smartphone een persoonlijk tintje terwijl ze ook nog eens zeer weerbestendig zijn. Wij kiezen voor exclusieve beschermingen die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje met hoge impact. Het houdt de mobiel vast en geeft het een eerste bescherming. De lederen of kunstlederen flap zal dienen als een tweede bescherming en een praktische portefeuille. De mobiele telefoon zal volledig beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze etuis zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders (kredietkaartformaat) en een vakje voor geld. Wij verkopen hoesjes met een verwijderbaar riempje voor wie zijn telefoon in de hand draagt. De kleppen aan de voorkant worden een handige handsfree houder voor het bekijken van films of video's. We hebben ook covers met de sluiting geïntegreerd in de cover (flip covers) en cases met een kijkvenster (view covers).

Covers met de sluiting geïntegreerd in de cover (flip covers).

Extra duurzame covers en hoesjes tegen lage prijzen

Er zijn genoeg betaalbare afdekhoezen te vinden die weerbestendig zijn en er geweldig uitzien. Uw telefoon zal veilig en beveiligd zijn en u zult hem met een gerust hart kunnen gebruiken. Wij bieden hoesjes met kleppen in kunstleder of echt leer in een verscheidenheid van kleuren. Ze hebben verschillende texturen: splitnappaleer, echt lycheeleer, retrostijl, vintage design. We hebben magnetische sluitingen en designer sluitingen (klinknagels, knopen, retro stijl, riemen, drukknopen...). Wij bieden veel gedecoreerde hoesjes die uw telefoon een persoonlijke en unieke look geven. U vindt klepbehuizingen met plantaardige motieven (bloemen, bomen, landschappen...), dierlijke motieven (panda's, tijgers, leeuwen, giraffen, panda's, vogels...), marmeren of artistieke stijlen. Wij bevelen de Aquarelle hoes aan, die echt origineel en elegant is. Het is niettemin ultra bestendig tegen slecht weer. Professionals vinden hier ideale business covers om al hun kaartjes in te doen. Wij raden u aan een bescherming voor het scherm en de camera toe te voegen, omdat u niet veilig bent voor een incident dat schade zou kunnen veroorzaken (gebruik op een tafel in liggende modus, val terwijl de klep open is, val tijdens het telefoneren terwijl de klep open is...). U vindt op maat gemaakte beschermingen tegen onklopbare prijzen.

.

Neem gemakkelijk en snel contact met ons op

Je kunt ons vinden op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok voor nieuws en promoties. Onze klantendienst is telefonisch en per sms bereikbaar op het nummer 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Wij kunnen te allen tijde uw bestellingen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht.

Wij beantwoorden graag uw vragen.