Motorola Edge 20 Pro Covers


5 Producten

Dealy verkoopt de beste Motorola Edge 20 Pro hoesjes op de markt tegen gereduceerde prijzen

Bescherm uw Motorola Edge 20 Pro met een premium hoesje van Dealy verkocht tegen de laagste prijs op de markt. Ze zijn verkrijgbaar vanaf slechts £4.99! U beveiligt de achterkant, randen, lens en knoppen van uw mobiele telefoon optimaal. De hoesjes die wij kiezen zijn gemaakt van siliconen, plastic of zijn hybriden (plastic achterkant en siliconen randen). We hebben er ook met een achterkant van 9H gehard glas en siliconen randen. Uw high-end mobiele telefoon zal worden beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze beschermers bieden een uitstekende grip en zijn ergonomisch ontworpen. Ze hebben nauwkeurige openingenvoor poorten en knoppen, zodat u er gemakkelijk bij kunt. De Motorola Edge 20 Pro blijft er lang als nieuw uitzien, zodat u hem met een goed gevoel kunt gebruiken.

.

Unieke hoesjes tegen lage prijzen

U vindt doorzichtige hoesjes, geborstelde hoesjes, koolstofvezel hoesjes, kunstlederen hoesjes. Onze "Ultra Resistant" modellen en de Survivor bieden twee opeenvolgende lagen van bescherming terwijl ze dun en licht blijven. Die met een steunring zijn ideaal voor wie zijn telefoon vaak handsfree gebruikt. Ze zijn ideaal voor het bekijken van films of video's. Wij bieden ook modellen aan die gemaakt zijn van gehard glas, die uniek zijn. Wij hebben ook etuis met verschillende motieven: glitter, dieren, bloemen, marmer. Onze business cases kunnen worden uitgerust met een houder voor liggend gebruik van de telefoon. U zult ze met kaarthouders zeer nuttig vinden in het dagelijks leven.

.

U kunt elke dag contact met ons opnemen en ons volgen op uw sociale netwerken

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantendienst per telefoon en sms op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen zeer snel reageren op al uw schriftelijke berichten. Onze adviseurs zullen u informeren over onze producten en zullen uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en TikTok om op de hoogte te blijven van onze promoties.

.