Schermbeschermers Motorola Edge 20


4 Producten

Dealy: korting Motorola Edge 20 scherm- en camerabeschermers

Bij Dealy vindt u de beste scherm- en camerabeschermers voor uw Motorola Edge 20, en dat voor de laagste prijs op de markt (vanaf slechts € 3,99). Wij bieden de dunste en meest weerbestendige beschermers. De screenprotectorsen het gehard glas zijn zeer gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De screenprotectors houden het volledig veilig en de gevoeligheid blijft dezelfde. De interactiviteit zal optimaal zijn en u zult nooit denken dat deze door een film wordt beveiligd. Het geharde glas is 9H bestendig. Ze zijn explosieveilig en UV-bestendig.

.

Een super taaie, HD camera beschermer

Wij verkopen, voor slechts € 5,99, een gehard glazen camerabeveiliging lens voor de Motorola Edge 20. Ultradun en HD, beschermt de lenzen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Zo voorkomt u dat schadelijke krassen en stof de kwaliteit van uw foto's aantasten. De transparantie heeft geen invloed op uw foto's en video's. Het is alsof uw fotomodule niet bedekt is met deze film.

Volg snel uw bestellingen en volg ons op Facebook, Instagram en TikTok

Voel u vrij om contact op te nemen met onze klantenservice om uw bestellingen te volgen en u te helpen met uw zoektocht als u dat nodig heeft. Wij beantwoorden graag uw vragen en zijn er om u te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken of per sms op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zijn ook aanwezig op uw favoriete sociale netwerken. Door ons te volgen, zult u als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.