Motorola Edge 20 Covers


34 Producten

Dealy verkoopt heavy duty covers en hoesjes voor de Motorola Edge 20

Profiteer van de voordelige prijzen van Dealy om uw Motorola Edge 20 covers en hoesjes met korting te kopen. Onze hoesjes worden verkocht tegen opofferingsprijzen, vanaf slechts £6.99. Onze flap cases zijn ontworpen rond een ultra-weerbestendig siliconen hoesje dat dient om de telefoon vast te houden, terwijl het een eerste laag bescherming biedt voor de achterkant en de randen. De klep bedekt het hoesje en omsluit de telefoon. De hele telefoon is dus beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. De smartphone zal niet worden beschadigd. Het zal worden beschermd tegen krassen die schadelijk kunnen zijn en waardoor het zijn waarde zou verliezen. Door de knoppen en poorten af te sluiten, voorkomt u ook dat stof zich ophoopt, wat een probleem kan worden. Wij selecteren hoesjes met een flap die optimale bescherming biedt en toch dun en licht is. Dankzij de op maat gemaakte openingenzijn poorten en functies gemakkelijk en eenvoudig toegankelijk. De omslagen dienen als portefeuille met kaarthouders en een vak voor geld of extra documenten (tickets, rekeningen, memo's, tickets...). De klep kan worden ingeklapt om als handsfree houder te dienen, erg handig voor liggende weergave. Bekijk onze premium selectie van flipcoversvoor uw premium telefoon.

.

Hoesjes en zakjes die uw Motorola Edge 20 een persoonlijk tintje geven

.

Wij verkopen covers en hoesjes die iedereen tevreden zouden moeten stellen. Wij maken de meest uitgebreide selectie mogelijk van ultra duurzame en praktische alledaagse bescherming. Ontdek onze klassieke hoesjes die ideaal zijn in alle situaties. Ergonomisch, ze maken uw leven gemakkelijker. Zij zijn gemaakt van monochroom imitatieleer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U vindt bekledingen met lychee leer effect die zeer chic en gedistingeerd zijn. Wij bieden ook echt splitleren zakjes in nappaleer of met structuur. Zij zijn ideaal voor wie bedrijfsbescherming wenst. Ontdek de fantasie koffertjes met dieren (panda's, tijgers, leeuwen, honden, katten, vlinders, olifanten...), bloemen, bloesembomen, luipaardvel... Ze zijn ultra resistent en geven een persoonlijk tintje aan uw Motorola. Onze hoesjes zijn voorzien van verschillende sluitingen (klinknagels, knopen, riemen, flip covers, omkeerbaar...) allemaal even beschermend. Onze beschermingen worden aan verminderde prijzen aangeboden zodat u er zoveel kunt kopen als u wilt zonder aan uw budget te denken.

.

Geniet van onze klantenservice 7 dagen per week

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen te volgen. Wij zullen u ook kunnen helpen bij uw zoektocht. Wij zijn bereikbaar op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) en per e-mail (rubriek "contact"). U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze promoties.