Motorola Edge 20 Covers


4 Producten

Dealy: hoogwaardige hoesjes tegen lage prijzen voor de Motorola Edge 20

Bij My Shell vindt u de beste hoesjes op de markt voor de Motorola Edge 20 tegen opofferingsprijzen. Ze worden verkocht vanaf slechts 4,99 €! Onze beschermingen zijn dun en zeer licht, zodat ze een tweede huid worden op de telefoon. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of zijn hybriden (plastic achterkant en siliconen randen voor een soort bumperbescherming / achterkant van gehard glas en siliconen randen). Sommige zijn stijf en andere zijn flexibel of halfstijf. Ze hebben precieze openingenvoor een gemakkelijke toegang tot poorten, knoppen en functies. Uw telefoon wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. De achterkant, knopen en randen blijven schoon. Als het zover is, kunt u het in betere omstandigheden doorverkopen. Bekijk onze geweldige selectie van beschermers tegen bodemprijzen en profiteer van onze onverslaanbare prijzen om uzelf te trakteren en kies er meerdere.

Customize uw Motorola Edge 20 met onze heavy duty covers

.

Wij bieden ontwerpen die iedereen aanspreken, zodat iedereen de bescherming heeft die het best bij zijn behoeften en levensstijl past. U vindt doorzichtige hoesjes met of zonder versterkte hoeken. Monochrome siliconen hoesjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn zeer stijlvol. Wij hebben onze Ultra Resistant hoesjes en de Survivor die zijn ontworpen met een dubbele beschermingslaag voor maximale veiligheid bij een plotselinge impact. Wij selecteren ook hoesjes met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Wij raden u aan regelmatig onze nieuwe producten te komen bekijken en een screenprotector en een camerabeschermer mee te nemen. De Motorola Edge 20 is immers een high-end telefoon die de best mogelijke bescherming verdient, zodat u er in alle vrijheid van kunt genieten. Welkom bij ons!

Neem gemakkelijk contact met ons op om uw bestellingen te volgen

U kunt ons elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen u kunnen helpen bij het zoeken naar producten en zullen uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen. We zullen het heel snel beantwoorden. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, bent u op de hoogte van ons nieuws en als eerste op de hoogte van onze promoties.