Huawei MatePad Nieuwe Hoesjes en Covers


20 Producten

Dealy beveiligt de Huawei MatePad New tegen de laagste prijzen op de markt

Geniet van besparingsprijzen op Huawei MatePad 10.4'' hoesjes, covers, cases en smart cases van Dealy. U bespaart op alle premies en exclusieve beschermingen. Ontdek onze op maat gemaakte hoesjes voor de contouren en lijnen van de tablet. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of zijn hybriden. Ze zullen de achterkant en de randen van de tablet perfect beschermen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de tablet, zodat u hem bijvoorbeeld rechtstreeks kunt opladen. Wij bieden covers en hoesjes die zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. De Huawei MatePad New Edition tablet zal profiteren van een zeer weerbestendige eerste bescherming en de flap zal dienen als een tweede bescherming. De hoesjes met klep hebben binnenkaarthouders en de klepjes kunnen worden opgevouwen tot handige handsfree houders. Ze maken meerdere kijkhoeken in landschapsmodus mogelijk, zodat u de tablet naar behoefte kunt gebruiken. Bekijk ook onze selectie van tri-fold smart cases die ook zeer duurzaam zijn en dienen als handsfree houder. Ze zijn uitgerust met de automatische waak- en slaapfunctie waarmee de tablet automatisch kan worden in- en uitgeschakeld, afhankelijk van uw gebruik. Ontdek onze verschillende modellen die u volledig tevreden zullen stellen.

.

Beschermingen aangepast aan uw behoeften

Wij hebben ultra-resistente plastic en siliconen hoesjes die zeer veilig zijn in geval van schokken en tegen krassen. Sommige zijn voorzien van een ingebouwde handsfree houder, schouderriem en handriem. We hebben ook geweldige hoesjes voor kinderen. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim en zijn milieuvriendelijk. Wij raden u aan de beveiliging van de tablet te voltooien door gehard glas op het scherm te installeren. Ontdek onze selectie covers waarmee u in alle veiligheid van uw tablet kunt genieten. U vindt er die ideaal zijn voor professioneel gebruik (op kantoor, in restaurants, winkels, enz.) en andere die zijn versierd met originele ontwerpen. Deze hoesjes zijn ideaal als u een ander soort bescherming wilt. Wij bieden ook slimme hoesjes met patronen en andere die klassiek zijn, in monochroom kunstleer. Wij nodigen u uit om de modellen en hun variaties te ontdekken. Sommige hebben een vakje voor je stylus. Geniet van uw bezoek!

Mijn schelp: snelle klantenservice en sociale netwerken

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 per telefoon en per sms. Ons e-mail adres staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u helpen bij het zoeken naar producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.

.