Samsung Galaxy A52s 5G Hoesjes


155 Producten

Heel beschermende en goedkope hoesjes en cases voor de Samsung Galaxy A52s bij Dealy

Bij Dealy vindt u de beste covers en hoesjes voor de Samsung Galaxy A52s met korting. Ze worden verkocht vanaf slechts £6.99. Wij selecteren hoesjes die speciaal voor de mobiel zijn ontworpen. Ze zijn zeer veilig en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u het model kunt kiezen dat het best bij uw behoeften past. Ze beveiligen de telefoon volledig bij een val, tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Wij bieden verschillende stijlen flipcoversaan: portefeuillehoesjes, hoesjes met een geïntegreerde sluiting of een kijkvenster in de hoes. De hoesjes fungeren als handsfree houder en sommige hebben een handig riempje om de mobiel veilig met de hand te dragen.

.

Maak uw Samsung Galaxy A52 persoonlijk met My Cover

Ontdek onze collecties flip cases, speciaal ontworpen voor u en uw levensstijl. Onze covers zijn zo gemaakt dat ze de telefoon kunnen beveiligen en toch nuttig zijn in het dagelijkse leven. Als u onze sectie met Samsung Galaxy A52s klep hoesjes bekijkt, vindt u een verscheidenheid aan multifunctionele hoesjes. Van chique hoesjes met panda's, katten, honden of bloemen, tot kunstlederen of echt lederen hoesjes, u vindt vast en zeker wat u zoekt. Wij bieden topklasse beveiligingen die ultra-resistent en design-georiënteerd zijn. Voor wie een functionele hoes wil, hebben we er met een afneembaar hoesje of met een zakje met ritssluiting om muntgeld of kleine voorwerpen zoals oortjes in te doen. Als u voor ons kiest, vindt u gegarandeerd alle bescherming die u wenst, zonder aan uw budget te denken.

Mijn zaak

Dealy: geweldig advies en after-sales service

Volg uw bestellingen op bij Dealy en profiteer elke dag van onze klantenservice. Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.