iPhone 13 Pro Max hoesjes


135 Producten

Dealy biedt de beste selectie van heavy duty cases voor de iPhone 13 Pro Max

Profiteer van de kortingen en voordelige prijzen van Dealy voor iPhone 13 Pro Max hoesjes die beginnen bij slechts € 4,99. Ze zijn exclusief ontworpen voor de telefoon, zijn ultra weerbestendig en presteren goed. Wij bieden hoesjes die dun en licht zijn. Ze passen perfect bij de contouren van de telefoon en bieden directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Sommige beschermen de toetsen ook tegen stof dankzij de siliconenfilm. Uw telefoon wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Wij verkopen covers van siliconen, kunststof, gemengde materialen of gehard glas. Sommige hebben meerdere beschermingslagen en zijn zeer goed bestand tegen plotselinge schokken. U vindt stijve, soepele of halfstijve hoesjes. Sommige hebben een bumper aan de rand. Al onze beschermers bieden een uitstekende grip. U zult uw iPhone 13 Pro Max met een gerust hart kunnen gebruiken.

Hoe zit het met u?

High-end hoesjes tegen lage prijzen

Onze ploeg selecteert de beste zaken op de markt. U vindt er een ruime keuze aan producten, zodat u precies het product kunt kiezen dat bij u past. Wij verkopen siliconen of doorzichtige plastic hoesjes, monochrome siliconen, kunstlederen of koolstofvezel hoesjes. We hebben veel nadruk gelegd op hoesjes met een praktische draagring om ze te dragen en handsfree te gebruiken. De meeste hebben ook een dubbele bescherming in plastic en silicone. Wij bieden de Ultra Resistant case met geïntegreerde hands-free ondersteuning en de Survivor. Die met een achterkant van gehard glas zijn ook zeer beschermend en geven de telefoon een geweldig design. Je kunt hoesjes kopen met hele gave designs. Er zijn er met panda's, leeuwen, katten, honden, vlinders, landschappen, glitter, marmeren stijl. Wij hebben ook een grote selectie van trekkoordgevallen die u toestaan om uw iPhone te gebruiken zoals u wilt. Sommige zijn monochroom en andere hebben een unieke en persoonlijke glitterlook. Onze etuis met kaarthouders zijn zeer praktisch en tegelijkertijd zeer beschermend. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!

U kunt uw bestellingen gemakkelijk volgen en ons volgen op uw favoriete sociale netwerken

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) om uw bestellingen te volgen en voor hulp bij uw zoektocht. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok.