iPhone 13 Pro Hoesjes


121 Producten

Dealy biedt een premium selectie van covers en hoesjes tegen budget prijzen

Dealy verkoopt premium covers en hoesjes met korting voor de iPhone 13 Pro. Onze flap cases zijn geprijsd vanaf slechts £6.99. Maak hier gebruik van om een geweldige deal te krijgen. De hoesjes die wij aanbieden zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat perfect op de telefoon past. Het beveiligt de achterkant en de randen van de smartphone bij stoten, tegen krassen en stof. De klep zal de veiligheid verhogen door een tweede beschermingslaag voor de telefoon te vormen. De mobiel zal volledig beschermd zijn tegen weersinvloeden en in geval van een ongeluk. Onze klephoezen zijn ontworpen als portefeuilles en hebben binnenkaarthouders en een vak dat kan worden gebruikt als documenthouder, draagtas of tickethouder. Sommige zijn voorzien van een sleutelkoord om ze gemakkelijk mee te nemen. U vindt hoesjes met een manuele magnetische sluiting of flip-covers met de sluiting geïntegreerd in de voorflap. Wij raden u aan de kleurvariaties te controleren, die van geval tot geval verschillen. Bekijk onze grote selectie van verbazingwekkende covers en hoesjes die u volledige tevredenheid zullen geven.

.

Premium dekkingen voor elke levensstijl

Wij bieden zeer beschermende premium covers die aan uw behoeften en wensen zullen voldoen. U vindt er echte lederen en monochrome kunstlederen hoesjes die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Ze zijn zeer elegant en u vindt zeker een kleur die bij u past. Wij verkopen klassieke stijl flap covers, lychee of nappa lederen hoesjes met veel kaarthouders vanaf slechts € 6,99. De echt lederen exemplaren zijn zeer stijlvol en zullen aan uw behoeften voldoen. Wij hebben sommige met een glanzende afwerking en andere met krokodillenhuid. Er zijn veel etuis in zakelijke stijl met kaarthouders en een vakje voor kleingeld of extra's zoals uw hoofdtelefoon. Mooie hoesjes zijn leuk en toch zeer beschermend. Er zijn er met dieren (katten, katachtigen, honden, vlinders, uilen, panda's...), planten (bloemen, bomen, bossen...), glitters, marmeren motieven of met bedeltjes. Ontdek onze exclusieve collecties waarmee u veilig kunt genieten van uw iPhone 13 Pro.

.

Onze klantenservice staat tot uw beschikking en volg ons op sociale netwerken

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). Wij zullen u graag informeren over onze producten en de verwerking van uw bestellingen. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" van deze website. Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties.

.