iPhone 13 hoesjes


176 Producten

Dealy biedt een grote selectie van afgeprijsde hoesjes voor de iPhone 13

Bespaar geld en profiteer van Dealy's kortingsprijzen op iPhone 13 hoesjes. We bieden ze aan vanaf slechts £4.99! Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of hybride materialen van zeer hoge kwaliteit. Zij zullen perfect beantwoorden aan uw veiligheids- en ergonomische behoeften. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en sluiten perfect aan op de contouren en lijnen van de telefoon. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies. Ze bieden een zeer goede grip op het toestel om te voorkomen dat het eruit glijdt. Er zijn hoesjes met een achterkant van 9H gehard glas en siliconen randen. Andere hebben een plastic achterkant en siliconen randen voor een bumperachtige bescherming rond de randen. Sommige (de Ultra Resistant en de Survivor) hebben twee beschermingslagen voor maximale bescherming bij een harde impact. Door een hoesje te installeren, beveiligt u de achterkant en de randen van de telefoon tegen stoten, krassen, vlekken en stof.

Enkele van de meest populaire hoesjes zijn

Mooie hoesjes die uw iPhone 13 een persoonlijk tintje geven

Lees onze selectie van supersterke hoesjes die uw telefoon veilig houden en hem toch een persoonlijk tintje geven. Ze worden allemaal verkocht tegen offerprijzen, zodat u er meerdere kunt kopen zonder aan uw budget te hoeven denken. Wij verkopen transparante covers waarmee u het design van de smartphone kunt behouden en monochrome covers van flexibele of stijve siliconen die dun zijn en zeer goed bestand tegen weersinvloeden. De hoesjes van koolstofvezel blinken uit door hun elegantie en die van kunstleder bieden een uitstekende grip. Wij bieden onze klassieke Ultra Durable en Survivor hoesjes die perfect zijn voor wie de beste bescherming wil. Wij verkopen ook covers met ontwerpen die uw smartphone een persoonlijk tintje geven. U zult hoesjes zien met bloemen, dieren (panda's, wolven, katten, honden...), landschappen of glitters... Misschien vindt u die met een steunring wel mooi. Zij laten u toe uw mobiele telefoon aan uw vinger te dragen en hem op een aangename manier in liggende modus te gebruiken. Die met kaarthouders zijn ideaal voor wie op zoek is naar multifunctionele accessoires. Wij raden aan een folie of gehard glas over het scherm te plaatsen voor een optimale bescherming van de iPhone op een dagelijkse basis.

Onze klantenservice is 7 dagen per week geopend

Twijfel niet om ons te bellen of te sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen zeer snel reageren op uw e-mails ("contacteer ons" sectie). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u ook veel praktische en interessante artikelen. Geniet van uw bezoek!