Vivo V21 5G screenprotectors


2 Producten

Dealy: stevige screenprotectors voor de Vivo V21

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors voor de Vivo V21 5G. Wij verkopen ultra dunne en ultra sterke geharde films en glazen vanaf slechts £3.99. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na als ze verwijderd zijn. De HD-folie zal niet bubbelen wanneer u hem omdoet en het geharde glas heeft een sterkte van 9H. Het hele scherm is beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De interactiviteit met toepassingen zal optimaal zijn en het scherm zal zijn gevoeligheid behouden. Het geharde glas is explosiebestendig. U vermijdt ook krassen die de telefoon zijn waarde doen verliezen en zeer storend zijn voor de leesbaarheid en het dagelijks gebruik.

.

Bescherming van de achterste fotomodule

U vindt een gehard glazen beschermlens om het glas en de achterste fotomodule van de Vivo V21 5G te beschermen. Hij is gemakkelijk te installeren en voorkomt lensbreuk, schadelijke krassen en stof die de fotokwaliteit kunnen aantasten. Met deze beschermer blijft uw camerablok er lang als nieuw uitzien en is het beschermd tegen weersinvloeden, die zeer problematisch kunnen zijn. Hij kost slechts £5.99.

.

Wij zullen snel reageren op uw schriftelijke vragen

.

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" van deze website. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Wij zullen uw bestellingen kunnen controleren en u helpen bij het zoeken naar producten. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, ben je als eerste op de hoogte van onze promoties. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy voor uw Vivo!