Vivo V21 5G Hoesjes


10 Producten

Ontdek onze grote Dealy selectie van afgeprijsde hoesjes en cases voor de Vivo V21

Dealy heeft een geweldige en exclusieve aanbieding van goedkope hoesjes en cases voor de Vivo V21 5G. De hoesjes zijn geprijsd vanaf slechts £6.99. Zij beveiligen uw volledige telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat de telefoon op zijn plaats houdt en tegelijkertijd de achterkant en randen beschermt. De zware klep beschermt de hele Vivo tegen de elementen. De covers bieden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Hun covers kunnen worden omgebouwd tot een handsfree houder voor veilig en plezierig handsfree gebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld uw video's in alle rust bekijken, waar u ook bent. Wij bieden ook flipcoversmet een verwijderbaar koord om de smartphone gemakkelijker in de hand te dragen.

Profiteer van onze geweldige aanbiedingen op multifunctionele flip covers

Ontdek onze exclusieve selectie van ultra-duurzame hoesjes die uw gehele Vivo V21 5G zullen beveiligen. Er zijn monochrome kunstlederen klepbehuizingen in diverse kleuren. De tonen verschillen van model tot model. De etuis met klep zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een vak voor geld of kleine documenten (memo's, tickets, biljetten). U hebt ook de keuze uit verschillende sluitingen (riem, magnetische sluiting, drukknoop, klinknagel). U vindt ook flip-covers met de sluiting geïntegreerd in de voorflap. Onze beschermingen zijn gemaakt van verschillende materialen: imitatieleer of "klassiek" echt leer, glad of structuurleer effect, lychee leer, vintage of retro stijl, glanzend effect... Wij verrijken onze "Vivo V21 covers en hoesjes" sectie regelmatig met nieuwe producten zodat u uw bescherming op uw gemak kunt vernieuwen.

.

U kunt gemakkelijk contact opnemen met onze service en ons volgen op uw sociale netwerken

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.