Samsung Galaxy A22 Hoesjes


110 Producten

Geniet van geweldige prijzen van Dealy op Samsung Galaxy A22 4G covers en hoesjes

Dealy heeft de beste prijzen voor Samsung Galaxy A22 4G hoesjes en cases. Je vindt hier stevige klephoezen voor maar €6,99! U kunt uw smartphone beveiligen terwijl u hem aanpast. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient om de telefoon vast te houden en te beveiligen. Dit biedt primaire bescherming aan de achterkant en de randen van de telefoon. De hoes die hem omhult, vormt een tweede beschermingslaag en beveiligt de hele mobiel. Zo wordt hij beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. Hij loopt geen risico op inwendige breuk, krassen die hem zouden devalueren en stof op de werking van de knoppen. Onze etuis met klep doen dienst als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing voor geld of kleine documenten. Hun deksel kan worden neergeklapt om te dienen als landschapsstandaard. Sommige worden geleverd met een verwijderbaar koord om de Galaxy A22 veilig in uw hand te dragen.

.

Hoesjes en hoesjes die uw Galaxy A22 4G een persoonlijk tintje geven

Bij Dealy koopt u gegarandeerd de cover die bij uw wensen en fantasieën past. Wij bieden monochrome kunstlederen of echt lederen hoesjes in verschillende kleuren. Ontdek onze tinten die van geval tot geval verschillen. U hebt ook een grote keuze aan materialen: lycheeleer, echt leer, splitnappaleer, structuurleer, vintage of retro ledereffect... U vindt verschillende sluitingen, zodat u kunt kiezen wat u het mooist vindt: flip cover, riem, magnetische sluiting, knoop- of klinknagelstijl. Wij verkopen ook fantasie covers met dieren, landschappen, glitters of planten met of zonder band. Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar leuke bescherming en voor jongeren. Welke dekking u ook kiest, wij hebben geen concessies gedaan aan hun veiligheid. Uw Samsung zal perfect beschermd zijn!

U kunt contact opnemen met onze klantenservice om uw bestellingen te volgen

Onze klantenservice is beschikbaar om uw bestellingen op te volgen en kan u informeren over onze producten. U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). Wij zullen zeer snel reageren op uw e-mails ("contacteer ons" sectie). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Aarzel niet om ons te volgen!