Moto G50 Hoesjes


5 Producten

Koop uw Moto G50 hoesjes vanaf slechts € 4,99

Dealy verkoopt de beste selectie van covers voor de Moto G50. Bespaar geld op beschermers en geniet van een unieke selectie met korting. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, plastic of gemengde materialen (plastic achterkant en siliconen randen/gehard glazen achterkant en siliconen randen). Ze zijn zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vingerafdrukken en stof. De openingenzijn nauwkeurig aangebracht bij de poorten en knoppen van de telefoon om directe en gemakkelijke toegang mogelijk te maken. Wij bieden een exclusieve selectie van dunne en lichte beschermers, zodat u degene kunt vinden die aan uw wensen voldoet.

Hoesjes voor iedereen tegen de laagste prijzen op de markt

Ontdek onze grote selectie eersteklas scheepsrompen tegen lage prijzen. Vanaf slechts €4,99 verkopen wij transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, waarmee u het design van uw telefoon kunt behouden. U vindt ook bekledingen in koolstofvezel of kunstleer, die sober en zeer elegant zijn. Zij zijn gemaakt van flexibele of stijve silicone en bieden een uitzonderlijke grip. De Ultra Resistant en Survivor hoesjes zijn ontworpen voor degenen die de beste bescherming voor de achterkant en randen van de telefoon willen. Zij bestaan uit twee lagen (een binnenste siliconenlaag en een buitenste kunststoflaag). Wij raden u aan een folie of gehard glas aan te brengen om het scherm van uw Motorola te beschermen, die worden verkocht vanaf 3,99 €. Zo kunt u het scherm met een gerust hart gebruiken en zonder problemen met toepassingen werken. Bij Dealy kunt u ten volle van uw gsm genieten zonder veel geld te betalen. Geniet van uw bezoek aan ons!

U kunt contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). U kunt ons ook een e-mail sturen dankzij ons berichtensysteem dat u vindt in de rubriek "contact" van deze site. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties

.