Moto G 5G screenprotectors


1 Product

Een exclusieve selectie van Moto G 5G screenprotectors aan verminderde prijzen bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors voor de Motorola Moto G 5G tegen kortingsprijzen. Wij maken een veeleisende selectie van screenprotectorsen getemperd glas en bieden u deze aan uiterst voordelige prijzen aan. Ze worden verkocht vanaf slechts 3,99 €. Onze beschermingen zijn zeer dun, gemakkelijk te installeren en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Of u nu kiest voor een folie of gehard glas, u kunt er zeker van zijn dat het hele scherm veilig is. Het aanraakgebied zal nog steeds gevoelig zijn en je zult nooit denken dat het glas beschermd is. Het glas is 9H-bestendig om ontploffing bij een botsing te voorkomen. U hoeft het glas niet te vervangen en voorkomt krassen die zeer schadelijk kunnen zijn.

.

Een beschermende lens voor de achterste fotomodule

Ons team verkoopt voor slechts € 5,99 een geharde glazen beschermlens voor de achterste fotomodule en lenzen van de Moto G 5G. Ultra dun, gemakkelijk te installeren en optimale bescherming voor de lenzen. U vermijdt het risico op breuken en krassen die fataal kunnen zijn voor foto's en video's. Deze lens zal de kwaliteit van de foto's niet beïnvloeden.

.

Ons team zal u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen

.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons berichtensysteem staat in de "contacteer ons" sectie. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties te volgen.

. U kunt contact met ons opnemen op Facebook, Instagram en Tik Tok om ons nieuws te weten en om onze promoties te volgen.

Voor al uw vragen over onze artikelen en om uw bestellingen op te volgen.