Moto G 5G Hoesjes


7 Producten

Dealy verkoopt haar Moto G 5G covers en hoesjes vanaf slechts £6.99

Ontdek Dealy's selectie van gratis Moto G 5G covers en hoesjes tegen discount prijzen. Bespaar op alle producten om je telefoon te beschermen zoals jij dat wilt. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat uitsluitend past bij de contouren van de telefoon. Dit hoesje houdt de telefoon op zijn plaats en biedt een eerste beschermingslaag. Deze wordt afgedekt door een klep die de hele telefoon vastzet. Een manuele magnetische sluiting of een sluiting die in de voorkant is geïntegreerd (flip cover), verhoogt de veiligheid zonder het openen en sluiten te belemmeren. Uw G 5G wordt beschermd tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof) en dankzij de op maat gemaakte openingenhebt u gemakkelijk toegang tot poorten, knoppen en functies. Onze etuis zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing voor geld of kleine documenten. De covers kunnen worden opgeklapt tot handige handsfree houders voor liggend gebruik. Sommige worden geleverd met een sleutelkoord om ze gemakkelijk mee te nemen.

Hoezen die kunnen worden opgevouwen tot handsfree houders voor liggend gebruik.

Hoezen die uw Moto G 5G een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze grote selectie van Motorola Moto G 5G flip covers tegen budget prijzen. Er is iets voor elke smaak en stijl. Wij verkopen etuis met kleppen in verschillende materialen: etuis van echt leer of kunstleder die zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden, etuis in nappaleer-stijl, etuis van gesplitst echt leer, etuis van lychee leer, met vintage- of retro-effect... Onze beschermingen onderscheiden zich door hun elegantie en liggen ergonomisch in de hand. U kunt de kleuren kiezen (wij nodigen u uit om de tinten te ontdekken, want ze zijn allemaal verschillend van cover tot cover) en de motieven (dieren, landschappen, planten, marmerstijl, glitters...). Onze hoesjes zijn dun en licht. Ze zullen een aangenaam gebruik mogelijk maken en kunnen gemakkelijk in een zak of een tas worden gestopt. U hoeft alleen maar degene te kiezen die het beste bij uw wensen en uw levensstijl past. U vindt er tal van zakenkoffers en leuke hoesjes die net zo duurzaam zijn als elkaar. Bij Dealy kunt u meerdere hoesjes kiezen voor de prijs van één enkele bij andere leveranciers. Veel plezier met je bezoek!

Geniet elke dag van de Dealy-klantenservice en volg ons op de sociale netwerken

Wij staan tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht en om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons telefonisch bereiken en per sms op 06 44 64 68 65. Ons berichtensysteem staat in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en om onze promoties te volgen.