Moto G9 Plus screenprotectors


2 Producten

Dealy biedt de beste selectie screenprotectors voor de Moto G9 Plus

Koop uw screenprotectors met korting voor de Moto G89 Plus. Bij Dealy, zijn ze geprijsd vanaf slechts £3.99. Wij bieden ultradunne screenprotectorsvoor zwaar gebruik en gehard glas die zijn ontworpen door de beste fabrikanten. Ze passen gemakkelijk en laten geen sporen na als je ze verwijdert. Onze beschermers beveiligen het volledige scherm tegen stoten, krassen en stof. Het glas blijft lang nieuw en u hoeft het niet te vervangen in geval van een plotse schok. U zult geen last hebben van krassen, die zeer onaangenaam kunnen zijn.

.

Dunne en sterke beschermers

Onze films en gehard glas zijn op maat ontworpen om als een tweede huid op het Moto G9 Plus glas te worden. Door het met gehard glas te beveiligen, vermijdt u explosiegevaar. Het aanraakgebied blijft gevoelig en u kunt met toepassingen werken zonder de bescherming te voelen. Wij bieden ook een gehard glazen beschermlens voor de achterste cameramodule van de smartphone. De lenzen en sensoren worden perfect beschermd tegen schokken en krassen. U kunt uw foto's en video's met een gerust hart maken. Geniet van uw bezoek aan ons!

Dealy, het is ook een direct en professioneel contact met zijn klanten

U kunt onze klantenservice elke dag telefonisch en per sms bereiken op het nummer 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Ons team zal u kunnen informeren over onze producten en uw bestellingen kunnen opvolgen. U kunt op de hoogte blijven van onze promoties door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.