Moto G9 Plus Hoesjes


30 Producten

Uw Moto G9 Plus is perfect veilig met de covers en hoesjes van Dealy

Geniet van Dealy kortingen op alle Moto G9 Plus covers en hoesjes. Wij bieden een exclusieve selectie van covers, geprijsd vanaf slechts £6.99, voor iedereen. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een hoesje dat de telefoon op zijn plaats houdt en een eerste bescherming biedt tegen stoten, krassen en stof. De schelp is omwikkeld met een kunstlederen of echt lederen flap die de hele telefoon beschermt tegen de elementen. De mobiele telefoon wordt volledig beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof in geval van een val. Hij blijft nieuw en verliest zijn waarde niet door krassen. U zult het gemakkelijker in goede staat kunnen doorverkopen. U voorkomt interne breuk en u hebt geen stofophoping bij de knoppen en poorten van de smartphone. Onze hoesjes hebben een gemakkelijk te gebruiken magnetische sluiting. Wij bieden verschillende modellen aan, zodat u de sluitingsstijl kunt kiezen die u bevalt (klassieke stijl met knopen of flip cover stijl met een sluiting geïntegreerd in de cover). Flapovertrekken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een vak voor geld of kleine documenten (tickets, biljetten, enz.). Sommige hoesjes worden geleverd met een afneembaar bandje voor wie zijn Moto G9 Plus met de hand wil dragen.

Sommige hoesjes worden geleverd met een afneembaar bandje voor wie zijn Moto G9 Plus met de hand wil dragen.

De Moto G9 Plus is een geweldige manier om je telefoon te dragen.

Overrompelende covers met een persoonlijke look

Bij Dealy vindt u het perfecte koffermodel dat bij uw levensstijl past. Wij bieden verschillende materialen aan: imitatieleer, echt leer, lycheeleerstijl, splitleer, nappaleereffect, vintage- of retro-effect... Wij verkopen monochrome etuis die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Het enige wat u hoeft te doen, is er een kiezen die aan uw behoeften voldoet. Wij raden u aan naar de tinten te kijken, omdat ze van elkaar verschillen. Wij bieden een geweldige hoes met een dubbele sluiting, een hoes met een retro magnetische klinknagel en een verticale klepzak die in een handomdraai open en dicht gaat. Onze echt lederen etuis beginnen bij slechts £12.99. U zult genieten van een accessoire dat precies op u lijkt en dat u de hele dag bij u zal hebben.

.

Geniet van onze klantenservice en volg ons op uw favoriete sociale netwerken

Twijfel niet om onze klantendienst te bellen voor alle informatie over onze producten. U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 aan de telefoon en per sms. Wij beantwoorden ook, zeer snel, uw mails (rubriek "contact" van deze site). Wij kunnen u de status van uw leveringen vertellen. We zijn op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze kortingen en promoties.