Moto G10 screenprotectors


3 Producten

Beveilig uw Moto G10 scherm met exclusieve Dealy screenprotectors

Dealy verkoopt ultradunne, ultrasterke screenprotectors voor de Moto G10 vanaf € 3,99. U vindt hier de beste screenprotectorsen gehard glas op de markt. Wij bieden alleen screenprotectors aan van de beste fabrikanten. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en hun helderheid. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De films zullen niet bubbelen en de glazen zullen perfect op het glas passen. Ze beschermen het hele scherm tegen krassen en stof in geval van een botsing. Deze beschermingen worden als een tweede huid op het glas. U vermijdt het risico van ontploffing bij een plotse schok en de aanraakzone blijft even gevoelig. U zult met de toepassingen werken zonder te denken dat het scherm een beschermende laag heeft.

.

Een geharde glazen beschermlens voor het achterste camerablok

.

Wij bieden ook een beschermglas aan dat het glas en de lenzen van de fotomodule achteraan beschermt. U zult uw foto's en video's kunnen nemen zonder te denken dat de module beveiligd is. De kwaliteit van de foto's zal uitstekend zijn.

.

Dealy is ook zijn klantenservice

U kunt onze klantenservice elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons team zal u informeren over onze producten en zal uw bestellingen opvolgen. U kunt ons ook een e-mail sturen via het berichtensysteem dat u vindt in de rubriek "contact met ons opnemen". We zijn ook op Facebook, Instragram en Tik Tk.