Moto G10 Hoesjes


15 Producten

Moto G10 hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Ontdek uw collectie van exclusieve en goedkope hoesjes voor de Moto G10 bij Dealy! Verkocht vanaf slechts 4,99 €, ze zijn ultra bestendig. De hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen. De hybride toestellen hebben bijvoorbeeld een plastic achterkant en siliconen randen die gerichte bescherming bieden met een bumper. De achterwanden met gehard glas hebben siliconen aan de randen. Alle hoesjes bieden een zeer goede grip. Ze passen zich perfect aan de lijnen en contouren van de smartphone aan, zodat ze als een tweede huid worden. De poorten en knoppen zijn direct en gemakkelijk toegankelijk dankzij de openingendie zeer nauwkeurig zijn en speciaal zijn aangepast voor de mobiele telefoon. Alle beschermingen zullen bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Uw Motorola zal lang als nieuw blijven en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen. Voor optimale veiligheid raden wij aan het scherm en de achterste fotomodule te beveiligen met exclusieve gsm-folie of gehard glas.

.

Hoewel weerbestendige hoesjes

Bij Dealy vindt u hoogwaardige Moto G10 hoesjes waarmee ook u uw eigen Moto G10 kunt maken. Van het doorzichtige hoesje tot het hoesje met een steunring of kaarthouder, u vindt altijd het hoesje dat aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij verkopen transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, waardoor u het originele design van de mobiele telefoon kunt behouden. Kunstlederen of geborstelde koolstofvezel kasten zijn dun, licht en zeer elegant. De Ultra Durable en Survivor hoesjes hebben twee lagen bescherming (een siliconen binnenlaag en een plastic buitenlaag). Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar optimale bescherming tegen de elementen. De uitvoeringen van gehard glas met siliconen randen zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden en geven de telefoon een artistiek tintje. Er zijn hoesjes met een verwijderbaar koord, zodat u de Moto G10 veilig met de hand kunt dragen. Ze zijn anti-slip en bieden een uitstekende grip. Ontdek onze glitterkoffers met een verstelbaar koord dat aan uw behoeften voldoet. U kunt de smartphone bijvoorbeeld dragen door hem aan uw pols te binden of om uw nek te dragen.

.

Contacteer onze klantendienst 7 dagen per week

Ons team staat klaar om u te helpen met productonderzoek en het volgen van bestellingen. U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.