Samsung Galaxy M12 Hoesjes


147 Producten

Samsung Galaxy M12 hoesjes en cases te koop bij Dealy

Bespaar geld bij Dealy op Samsung Galaxy M12 covers en hoesjes die beginnen vanaf slechts € 6,99. Wij selecteren exclusieve covers en verkopen ze tegen bodemprijzen. De hoesjes zijn ontworpen rond een ultrasterk siliconen hoesje. Het omhult de telefoon en beschermt hem tegen stoten en krassen. De mobiele telefoon zal perfect beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U zult directe toegang hebben tot de poorten en functies. Dankzij de uitsparing aan de voorkant kunt u bellen met de klep dicht. De hoes kan naar believen worden opgevouwen tot een handige handsfree houder voor dagelijks gebruik. De vakken hebben kaarthouders ter grootte van een creditcard en een uitsparing voor bankbiljetten of kleine documenten zoals tickets of biljetten. U zult verschillende stijlen van sluitingen vinden. Sommige hoesjes hebben een sluiting die in de voorkant is ingebouwd (flip covers) en andere hebben een kijkvenster op de voorflap (view covers). Wij verkopen ook covers met een verwijderbaar koord, wat erg handig kan zijn als u uw smartphone met de hand wilt dragen

Elegante en zeer beschermende hoesjes tegen lage prijzen

Wij bieden vele klassieke hoesjes in echt leer of monochroom kunstleder die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Controleer de tinten voor elk model, want de kleuren verschillen van de ene hoes tot de andere. Er zijn veel zakenkoffers die de professionals zullen bevallen door hun degelijkheid en ergonomie. We hebben ook een aantal mooie flap cases die al diegenen die hun Samsung willen personaliseren zullen bevallen. Ze zijn onder meer versierd met dieren (panda's, honden, katten, wolven...), planten, mandala's, glitter of marmerstijl. Onze zakelijke covers zijn sober en elegant. Sommige hoesjes zijn voorzien van een aantal kaarthouders en een voorvak voor bijvoorbeeld munten of een hoofdtelefoon. U zult verschillende sluitingen vinden (snap, magnetisch, bandjes, klinknagel, knoop...). Bij Dealy zult u zich vermaken terwijl u uw Galaxy M12 met korting beschermt. Geniet van uw bezoek!

Makkelijk contact opnemen met onze dienst na verkoop

Wij zijn elke dag telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden ("contacteer ons" sectie). We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK. Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze blog die een aantal zeer interessante artikelen bevat.