iPad 12.9" Hoesjes (2021)


91 Producten

De beste goedkope iPad Pro 12.9'' (2021)

hoesjes , hoesjes, cases en smart cases.

Profiteer van Dealy-aanbiedingen voor iPad Pro 12,9'' (2021) hoesjes, covers, cases en smart cases. U zult geld besparen door te profiteren van onze kortingen op alle beschermingen. Wij verkopen slimline hoesjes vanaf € 5,99 die zo zijn ontworpen dat ze de contouren van uw lichaam volgen. Op maat gemaakt, zijn ze zeer goed bestand tegen de elementen. Zij zijn vervaardigd uit siliconen, kunststof of hybride materialen (siliconen of kunststof naar gelang van de te beveiligen elementen/inwendige en uitwendige bescherming voor een optimale weerstand in geval van een brutale schok). Onze cases beschermen de achterkant en de randen van de tablet perfect tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en functies en u hebt een uitstekende grip op het toestel. Het zal zijn waarde niet verliezen door inkepingen of krassen en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. Wij verkopen hoesjes en cases die gemaakt zijn rond een siliconen hoesje. Dit dient als een eerste en zeer weerbestendige bescherming. De klep zit om de telefoon en het hoesje heen en biedt zo een tweede laag bescherming tegen de elementen. Onze hoesjes hebben binnenkaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. De covers kunnen gemakkelijk worden ingeklapt voor handsfree gebruik en bieden meerdere kijkhoeken in liggende modus. Onze tri-fold smart cases zijn ook zeer beschermend en dienen als handsfree houder. Ze zijn voorzien van auto wake & sleep om de tablet automatisch aan en uit te zetten.

.

Ultra duurzame beschermers met korting

U vindt doorzichtige siliconen hoesjes die u het originele ontwerp van de iPad Pro 12,9" (2021) laten zien. Sommige hebben versterkte hoeken. Wij hebben plastic en siliconen hoesjes, die zeer bestendig zijn in geval van stoten. Sommige zijn voorzien van een geïntegreerde riem die dienst doet als handsfree houder. Ze worden geleverd met een afneembare schouderriem en zijn ideaal als u uw tablet veel bij u draagt. Wij bieden ook kinderkoffers aan die gemaakt zijn van EVA-schuim en milieuvriendelijk zijn. Ze hebben praktische handvatten, zodat ze de iPad kunnen dragen zonder dat je ervan schrikt. In ieder geval raden wij aan de beveiliging van de tablet te completeren door een gehard glas of een folie op het scherm aan te brengen. Wij bieden ook hoesjes en omslagen met motieven, bijvoorbeeld van kunstleer of stof. Onze monochrome flipcoverszijn perfect voor zakelijk gebruik of als u op zoek bent naar een sterke en stijlvolle bescherming. Andere zijn versierd met ontwerpen die de tablet een persoonlijk tintje geven. U zult ze zien met panda's, wolven, katten, honden, uilen, tijgers, bloemen, planten, landschappen, glitters en nog veel meer. We bieden ook slimme hoesjes met kleppen die omhoog klappen, zodat u uw iPad Pro kunt gebruiken zoals u dat wilt. Je kunt ze vinden met patronen of effen. Sommige hebben een uitsparing voor je Apple Pencil. Ook hier raden wij aan om een folie of gehard glas over het scherm te plaatsen om de bescherming compleet te maken.

Klantenservice

Klantenservice 7 dagen per week

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). Wij zijn ook per post bereikbaar (rubriek "contact"). Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek aan ons!