Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G hoesjes


125 Producten

Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G covers en hoesjes beginnen bij slechts € 6,99

Geniet van gereduceerde prijzen op alle Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite covers en flap cases van Dealy. Wij bieden de beste bescherming en bieden ze aan tegen ongelooflijk lage prijzen. Bekijk onze tassen in portefeuille-stijl die de volledige telefoon beschermen tegen de elementen van het dagelijkse leven. Onze covers zijn ultradun en zeer goed bestand tegen vallen, krassen en stof. Uw telefoon wordt beschermd tegen vuil dat schadelijk kan zijn voor knoppen en poorten. De flappen kunnen worden omgevormd tot een handsfree houder voor een veilige en aangename landschapservaring. Wij verkopen ook zakjes met een kijkvenster en zakjes met een magnetische sluiting in de voorflap (respectievelijk view covers en flip covers).

Zeer hoge kwaliteit flap covers tegen lage prijzen

U vindt verschillende modellen en stijlen van covers voor uw Mi 11 Lite. Vanaf slechts € 6,99 verkopen wij dunne en lichte hoesjes die zeer stijlvol en weerbestendig zijn. Wij bieden een aantal hoesjes in één kleur die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. U kunt degene kiezen die het beste bij u past. Wij raden u aan de verschillende tinten te bekijken, aangezien ze van geval tot geval verschillen. Onze klepzakken zijn gemaakt van imitatieleer of splitleder rond een weerbestendig siliconen hoesje. Ze kunnen worden gebruikt als portemonnee dankzij de openingenvoor de kaarthouder en het tasje. Sommige hoesjes hebben een verwijderbaar koord om ze veilig met de hand te dragen. Wij breiden ons assortiment regelmatig uit om de meest complete en goedkope selectie op de markt aan te bieden. Wij ontwikkelen onze reeks hoesjes met originele materialen. Zo vindt u hoesjes van imitatieleer, nappaleer, met een retro-design, met mooie klinknagels. U hebt ook de keuze uit verschillende sluitingen. Wij adviseren iedereen om het scherm van uw telefoon te beschermen als u een flap cover koopt. Zelfs met een deksel bent u niet veilig voor een ongeluk als het open is. Wij verkopen, bijvoorbeeld, een film vanaf slechts 4,99 €. Geniet van uw bezoek!

Onze dienst na verkoop volgt uw bestellingen elke dag op

.

Ons team staat tot uw beschikking om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via de rubriek "contact". Om op de hoogte te blijven van onze promoties, volg ons op je favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en Tik Tok).