Vivo X60 Pro Plus screenprotectors


Bescherm uw X60 Pro Plus-scherm met onze ultrasterke kortingsbeschermers

Het scherm van uw ViVo X60 Pro Plus is perfect veilig bij Dealy, die een exclusieve selectie van scherp geprijsde beschermers aanbiedt. Alle films en gehard glas, zijn ultra dun en ultra sterk. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Zij zullen een optimale interactiviteit met de toepassingen mogelijk maken. U zult snel vergeten dat het scherm beveiligd is. Gehard glas is explosiebestendig. Zij voorkomen dat het glas moet worden vervangen in geval van een brutale schok. U vermijdt ook krassen waardoor de smartphone aan waarde verliest en die erg vervelend kunnen worden bij het gebruik en het lezen. Het scherm van de Vivo X60 Pro+ zal zeer lang nieuw blijven en u zult de smartphone in betere omstandigheden kunnen doorverkopen.

Een geharde glazen beschermlens voor de Vivo X60 Pro+ achterste cameramodule

Dealy verkoopt voor slechts € 5,99 de beste fotomodule protector voor de Vivo X60 Pro Plus. Deze lens van gehard glas is gemakkelijk te installeren. Het zal voorkomen dat het glas en de sensoren breken. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen die zeer schadelijk kunnen zijn en stof dat de kwaliteit van de foto's kan aantasten. Deze HD film is zo gemaakt dat het uw foto's niet beschadigt. U zult kunnen genieten van de uitstekende fotografische prestaties van uw Vivo zonder u zorgen te maken over de veiligheid van de lenzen.

Wij antwoorden zeer snel op al uw vragen per sms en per e-mail

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen al uw vragen over onze producten beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om onze nieuwtjes en promoties te weten.