Vivo X60 Pro Plus Hoesjes


Vivo X60 Pro Plus covers en hoesjes aan onklopbare prijzen bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van Vivo X60 Pro Plus covers en hoesjes tegen gereduceerde prijzen. Ze kosten slechts £6.99 en zijn ultra duurzaam. Onze hoesjes bestaan uit een hoesje waar u de telefoon insteekt en dat dient om hem op zijn plaats te houden. Het zal een eerste laag van bescherming bieden. De flap zit om het hoesje heen en dient als een tweede beschermingslaag voor de hele telefoon. Het is gemaakt van kunstleer of echt leer. De etuis zijn gemaakt als portefeuilles met kaarthouders ter grootte van een creditcard binnenin en een handig vakje voor bankbiljetten of bewijsstukken zoals tickets of biljetten. Het deksel kan gemakkelijk worden opgevouwen om te dienen als handsfree houder. U zult de Vivo X60 Pro+ graag in landschapsmodus gebruiken. Sommige van onze hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord die nuttig zal zijn voor degenen die hun telefoon in de hand.

.

Overbluffend duurzame hoesjes tegen lage prijzen

Onze covers en hoesjes bieden uitstekende beveiliging voor de gehele Vivo X60 Pro Plus. Deze zal perfect beschermd zijn in geval van schokken, tegen krassen, vlekken en stof. U voorkomt interne breuk en uw telefoon blijft er lang als nieuw uitzien. Onze flipcoverszijn allemaal superveilig. U kunt dus met een gerust hart degene kiezen die u bevalt. Ontdek onze klassieke, lederen of premium kunstlederen hoesjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. U kunt de materialen kiezen (lychee leer effect, nappa, retro, stof, glanzend of mat...). Wij verkopen verschillende magnetische sluitingen en zakjes met in de voorkant geïntegreerde sluitingen (flip covers). De flip covers zijn beschermend en voorzien van kaarthouders en een binnenzak. De Premier Class Multi-Card Case is perfect voor wie op zoek is naar een zware bescherming die zijn belangrijkste accessoire zou worden met de geoptimaliseerde portefeuille-opties. Geniet van uw bezoek bij ons!

Wij kunnen uw bestellingen volgen

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.