Vivo X60 Pro Plus Hoesjes


2 Producten

Alle Vivo X60 Pro Plus hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Profiteer van Dealy's lage prijzen op de premium Vivo X60 Pro+ hoesjes. Ze worden verkocht vanaf slechts € 4,99 en beschermen uw telefoon perfect tegen de elementen. Wij bieden ultrasterke, dunne en zeer lichte hoesjes. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic, gehard glas of gemengde materialen (plastic achterkant en siliconen randen/dubbele plastic en siliconen bescherming voor maximale bescherming in geval van een val of plotselinge impact). Welke u ook kiest, uw telefoon zal veilig zijn. Het zal veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze beveiligingen geven directe toegang tot de poorten en functies van het mobieltje. De toetsen kunnen ook worden beschermd door een dunne siliconenfilm. U zult uw Vivo X60 Pro Plus gebruiken alsof de cover een tweede huid is voor de smartphone. Wij bieden ook multifunctionele modellen met bijvoorbeeld een ring die als handsfree houder kan dienen of hoesjes met geïntegreerde kaarthouders.

Exclusieve en verschillende rompen

We hebben hoesjes voor iedereen en voor elke smaak. Van transparante hoesjes met verstevigde hoeken tot die met patronen, u zult een reeks beschermingen ontdekken die het verschil maken. U vindt flexibele en geborstelde koolstofvezel covers die zeer elegant en discreet zijn. Ze zijn ideaal voor professionals. Wij bieden de Survivor en de Ultra Resistant modellen aan, die een dubbele beschermingslaag bieden (plastic aan de buitenkant en silicone aan de binnenkant). Met de afneembare handsfree standaard met twee standen kunt u de Vivo X60 Pro+ comfortabel en veilig in liggende en staande modus gebruiken. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat er geen compromissen worden gesloten over de veiligheid van uw telefoon. Wij raden u aan de bescherming van uw telefoon te voltooien door een folie of gehard glas op het scherm van de mobiele telefoon aan te brengen en een lens van gehard glas op de cameramodule achteraan. De mobiele telefoon zal dus dagelijks volledig beveiligd zijn.

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen

Onze klantendienst staat tot uw beschikking per telefoon en sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen opvolgen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken (ons e-mail adres staat in het "contact" gedeelte van deze site). We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik om onze nieuwtjes en promoties te weten.