Vivo X60 Pro Hoesjes


1 Product

Alle Vivo X60 Pro covers en hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt een exclusieve selectie van goedkope covers en hoesjes voor de Vivo X60 Pro. Onze etuis zijn vanaf slechts € 6,99 ultra weerbestendig en multifunctioneel. Ze zijn gemaakt van een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen krassen, vlekken en stof in geval van een val of stoot. Hiermee kan de telefoon worden vastgezet terwijl de achterkant en de randen worden beschermd. De lederen of kunstlederen flap zit rond de telefoon om hem volledig te beveiligen tegen beschadiging en slijtage. U hebt nog steeds directe toegang tot poorten en functies dankzij de uitsparingen, die zeer strak zijn. Een slotje maakt de beveiliging van de telefoon compleet. De etuis met klep zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten zoals tickets, memo's of briefgeld. De hoesjes kunnen naar believen worden gevouwen tot handenvrije houders voor liggend gebruik. Sommige zijn voorzien van een afneembaar riempje om de mobiel gemakkelijker in de hand te houden. Bekijk onze productassortimenten en verwen uzelf door uw Vivo aan te passen.

.

Ultra duurzame covers en hoesjes met korting

Wij bieden eersteklas hoesjes tegen ongelooflijk lage prijzen waarmee u uw Vivo X60 Pro een persoonlijk tintje kunt geven. U vindt er kunstlederen of echt lederen hoesjes die slank en stijlvol zijn. Zij zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Wij nodigen u uit de verschillende tinten te raadplegen, aangezien de variaties voor elke kleur verschillend zijn. Deze multifunctionele flipcoverszijn perfect voor wie op zoek is naar eenvoud. Professionals zullen ze waarderen om hun aanpassingsvermogen. Wij selecteren ook flip covers en view covers, die andere opties bieden dan traditionele covers. Wij nodigen u uit om onze echt splitleren hoesjes te ontdekken die slechts 12,99 € kosten. U zult ze graag in de hand hebben en hun functionaliteit waarderen. Onze zakjes met fantasiemotieven zijn ideaal voor wie een origineel accessoire wil. Je ziet ze bijvoorbeeld met dieren, planten, glitters en marmerstijl. De hoes met luipaardhuideffect is ideaal voor wie een originele en andere bescherming wenst. Door voor Dealy te kiezen, koopt u kwaliteitshoezen en -hoesjes en geniet u van regelmatige promoties op alle producten.

.

Onze klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar om uw bestellingen te volgen

.

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of per e-mail (rubriek contact). Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.