Vivo X60 Pro Hoesjes


10 Producten

Bescherm uw Vivo X60 Pro met een robuuste behuizing

Dealy biedt de beste selectie van scherp geprijsde hoesjes voor de Vivo X60 Pro. We verkopen ze vanaf slechts £4.99. Bespaar geld op ultra duurzame bescherming. Onze hoesjes zijn exclusief voor de lijnen en contouren van de telefoon. Ze hebben precieze openingenbij poorten en knoppen om u directe toegang te geven. Sommige hebben een dunne siliconenfilm die de knoppen ook tegen stof beschermt. Onze hoesjes zullen zeer goed bestand zijn tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De achterkant en de randen van de telefoon worden beschermd tegen weersinvloeden. Ze zijn niet alleen zeer bestendig, maar geven uw smartphone ook een persoonlijk tintje. Bekijk onze geweldige selectie en verwen uzelf door uw Vivo aan te passen.

.

Extra duurzame hoesjes tegen lage prijzen voor de X60 Pro

Bij My Shell vindt u de sterkste hoesjes op de markt tegen bodemprijzen. Wij bieden doorzichtige siliconen hoesjes aan die het originele ontwerp van de telefoon zullen behouden. Met of zonder versterkte hoeken, ze zijn zeer beschermend en zeer dun. Onze monochrome siliconen hoesjes zijn ideaal voor wie een sobere en discrete bescherming wenst. U vindt er ook hoesjes van koolstofvezel, soepele siliconenhoezen en kunstlederen hoesjes die een uitstekende grip bieden. Ze zijn zeer elegant en bieden een uitstekende grip. De Ultra Resistant, Survivor en Ring Resistant hoesjes zijn perfect voor wie op zoek is naar de ultieme bescherming in geval van een plotse impact. Ze zijn ontworpen met twee beschermingslagen (een binnenste siliconenlaag en een buitenste plastic laag). Zij voorkomen inwendige breuken en zijn zeer beschermend in geval van een zeer plotselinge schok. Er zijn covers van gehard glas die ultrabestendig zijn en de mobiele telefoon een heel persoonlijke uitstraling geven. U vindt ook hoesjes met kaarthouders en beschermingen die een praktische steunring hebben voor handsfree gebruik van de Vivo X60 Pro. Geniet van uw bezoek aan ons!

Tot ziens!

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Onze email staat in de "contact" sectie. We nodigen u uit om ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties