Vivo Y11s covers


4 Producten

De beste selectie van heavy duty covers en hoesjes met korting voor de Vivo Y11s

.

Geniet van Dealy kortingen op Vivo Y11s covers en hoesjes. Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf slechts £6.99. Wij vinden de beste bescherming op de markt en bieden ze aan tegen voordelige prijzen. Onze hoesjes zijn gebouwd rond een sterk siliconen hoesje. Dit biedt een eerste bescherming aan de achterkant en de randen van de telefoon. De kunstlederen flap zit eromheen en biedt een tweede beschermlaag voor de hele telefoon. Ontworpen als een portemonnee, zullen onze hoesjes een belangrijk accessoire worden in uw dagelijks leven. U kunt uw krediet- of reiskaarten opbergen en het vak gebruiken om geld, kleine documenten, memo's of tickets in op te bergen. Sommige hoesjes worden geleverd met een afneembaar riempje, wat erg handig is voor wie zijn telefoon in de hand wil houden. Wij verkopen hoesjes met een magnetische sluiting en flip-style hoesjes waarbij de sluiting in de voorflap is geïntegreerd. U kunt kiezen voor een view cover, met een kijkvenster dat u de belangrijkste informatie op het scherm geeft zonder dat u de cover hoeft te openen.

.

Unieke covers tegen lage prijzen

Ontdek onze collectie premium covers en hoesjes waarmee u uw Vivo Y11s een persoonlijk tintje kunt geven. Wij verkopen iets voor elke smaak en levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke hoes of een stijlvol etui, wij hebben er een die aan uw behoeften en wensen voldoet. Wij bieden klassieke splitleren of monochrome kunstlederen bekledingen van de hoogste kwaliteit in een brede waaier van kleuren. Wij raden u aan ze stuk voor stuk te raadplegen, want ze verschillen van de ene dekking tot de andere. Onze fancy covers zitten vol verrassingen en de ontwerpen kunnen variëren voor elk van de aangeboden kleuren. Wij verkopen hoesjes met vlinders, panda's en wolven bijvoorbeeld. We hebben er ook met lovertjes en bedeltjes. We hebben er met een zakje met rits dat als handtas of als praktische draagtas kan worden gebruikt. Bezoek onze Vivo Y11s covers en hoesjes sectie regelmatig als we nieuwe items toevoegen. Geniet van uw bezoek aan ons!

We beantwoorden uw vragen elke dag en zijn op social media

Twijfel niet om contact met ons op te nemen op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij zullen al uw vragen over onze producten beantwoorden en wij zullen uw bestellingen opvolgen. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om onze nieuwtjes en promoties te weten.