Vivo Y11s hoesjes


11 Producten

Alle Vivo Y11s hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Koop uw Vivo Y11s covers met korting bij Dealy. Onze hoesjes zijn geprijsd vanaf slechts £4.99. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen en zijn ultradun en zeer licht. Ze zullen de achterkant en de randen van de telefoon perfect beschermen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten en functies met hun precieze uitsparingen. Sommige covers bevestigen de knoppen met zachte siliconen. U vindt stijve, soepele en halfstijve beschermingen (stijve rug en soepele randen). Al onze hoesjes geven u gemoedsrust bij het gebruik van uw Vivo.

.

De Vivo 11Js wordt naar uw smaak ultra-resistent beschermd

Als u Dealy kiest, vindt u beschermingen waarmee u uw Vivo een persoonlijk tintje kunt geven. Wij bieden klassieke beschermingen zoals: transparante, koolstofvezel, monochrome kunstlederen hoesjes. Wij bieden ook hoesjes met een ring om uw handsfree telefoon te ondersteunen en hoesjes met kaarthouders. Wie een optimale beveiliging wenst, kiest voor de modellen Survivor en Ultra Resistant, die verschillende beschermingslagen bieden (plastic en siliconen) en die gericht zijn op de te beveiligen elementen. De Survivor optimaliseert ook het geluid van de smartphone. Wie een chique bescherming wil, vindt hoesjes met leuke designs die tieners en kinderen zullen aanspreken.

Neem 7 dagen per week contact met ons op voor het volgen van uw bestelling

Onze klantenservice zal zeer snel reageren om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij kunnen u ook informeren over onze producten. Geniet van uw bezoek aan Dealy.