Vivo Y20s Hoesjes


4 Producten

Koopte covers en hoesjes voor de Vivo Y20s

Profiteer van de kortingen van Dealy voor geweldige aanbiedingen voor Vivo Y20s covers en hoesjes. Onze hoesjes zijn te koop vanaf slechts £6.99. Ze zijn ontworpen rond een ultrabestendig siliconen hoesje waarin u uw telefoon bevestigt. Het zal perfect worden vastgehouden en beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. De flap van imitatieleer of echt leer zorgt voor een tweede bescherming en maakt het mogelijk de hele mobiel vast te zetten. Onze zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een vak voor contant geld of kleine documenten zoals reisbiljetten, memo's of rekeningen. De hoes kan worden opgevouwen tot een handsfree houder. De voorklep kan worden geopend zodat u kunt telefoneren. En u hebt nog steeds gemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon.

Al onze hoesjes en zakjes zijn afgeprijsd

.

Ontdek onze collecties van ultra duurzame zakjes die met korting worden verkocht. U vindt veel zakelijke stijl covers in echt leer en kunstleder die zeer goed bestand zijn tegen de elementen. Ze zijn allemaal monochroom en hebben verschillende tinten. U vindt verschillende stijlen van materialen (lychee leer, split nappa leer, klassieke leer stijl...) en behandelingen (glanzend leer effect, vintage of retro kunstleder, gestructureerde leer stijl...). Wij verkopen zakjes met verschillende sluitingen: riem, klinknagel, drukknoop, magnetische sluiting of geïntegreerd in de voorflap (flip covers). Wij bieden ook imitatieleren hoesjes met patronen die bijvoorbeeld dieren, bloemen, marmer... voorstellen. De hoes met luipaardveleffect is een groot succes voor alle telefoons. Dun en licht, geeft het cachet en een zeer originele wilde kant. Door voor Dealy te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u de voordeligste, meest weerbestendige hoesjes voor kleppen op de markt koopt. U zult ten volle van uw Vivo kunnen genieten zonder u zorgen te maken over zijn veiligheid, en het zal voor u gemakkelijker zijn om het tegen een goede prijs door te verkopen als het bloedig is van krassen en sneden.

Dealy

Dealy is ook een gepersonaliseerde klantendienst

U kunt contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen via telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. In. Door ons te volgen, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.

.