Vivo Y20s hoesjes


11 Producten

Bescherm uw Vivo Y20s met een supersterke, goedkope hoesje van Dealy

Dealy verkoopt op maat gemaakte hoesjes voor de Vivo vanaf € 4,99. Bespaar geld en profiteer van de lage prijzen om uzelf uit te rusten zoals u dat wilt. Wij verkopen zeer dunne en zeer lichte hoesjes die perfect aansluiten op de contouren van de telefoon. Ze worden als een tweede huid op de telefoon. Ze laten een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies toe, zodat u het toestel kunt opladen zonder de bescherming te moeten verwijderen. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen. U vindt bijvoorbeeld hoesjes met een plastic achterkant en siliconen randen. Sommige zijn gemaakt van gehard glas (voor de achterkant) en siliconen (voor de randen). De Survivor biedt twee lagen plastic en siliconen bescherming voor extra duurzaamheid bij dagelijks gebruik. U vindt er enkelvoudige hoesjes, hoesjes met motieven en multifunctionele hoesjes. Ze zijn allemaal zeer goed bestand tegen krassen, vlekken en stof.

.

Stevige, multifunctionele hoesjes voor de Vivo Y20s

Bij Dealy vindt u zeer sterke en dunne covers waarmee u uw telefoon de uitstraling kunt geven die u wenst. Wij bieden transparante hoesjes aan die u toelaten het originele ontwerp te bewaren. De koolstofvezel en kunstlederen covers zijn eenvoudig en elegant, de Ultra Resistant en Survivor covers zijn ideaal voor waaghalzen en mensen die de neiging hebben hun smartphone snel te laten vallen. Wij verkopen etuis met kaarthouders en etuis die een ring hebben die als handsfree houder fungeert. Deze zijn perfect voor als u uw telefoon vaak in liggende stand gebruikt om bijvoorbeeld video's te bekijken. U ziet ook een aantal zeer mooie, fancy siliconen hoesjes met ontwerpen zoals dieren, planten, landschappen, glitter, marmer stijl ... De gehard glas degenen zijn zeer duurzaam en glanzend. Het geeft een ongelooflijk cachet aan de smartphone. Door te kiezen voor My Shell, kunt u er zeker van zijn dat uw Vivo volkomen veilig is en dat u hem in alle vrijheid kunt gebruiken.

Twijfel niet om contact op te nemen met ons team

Wij zijn 7 dagen per week open om u te helpen bij het zoeken naar een Vivo Y20s schelp en zijn in staat uw bestellingen te volgen. Neem gemakkelijk contact op met onze klantendienst via telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.