Vivo Y70 Hoesjes


5 Producten

Uw Vivo Y70 is perfect veilig met onze Dealy covers en hoesjes met korting

.

Geniet van Dealy aanbiedingen en lage prijzen op alle Dealy covers en hoesjes voor uw Vivo Y70. Onze hoesjes worden verkocht vanaf slechts € 6,99 en beveiligen uw hele telefoon. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de telefoon vasthoudt en tegelijkertijd de achterkant en randen beschermt. De flap in echt leer of in ultra resistent kunstleder zal de hele mobiel beveiligen. Onze covers zijn exclusief gemaakt voor de Vivo Y70 en bieden eenvoudige toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Je hoeft je hoesje niet te verwijderen om de telefoon te zoeken. De hoes kan naar believen worden weggeklapt tot een comfortabele en veilige handsfree houder. U kunt uw e-mails controleren en uw video's in alle rust bekijken. Sommige van onze cases worden geleverd met een verwijderbaar koord om de Vivo gemakkelijker met de hand te dragen. Bekijk onze geweldige selectie covers waarmee u uw telefoon een persoonlijk tintje kunt geven.

.

Extra duurzame, scherp geprijsde hoesjes die uw persoonlijkheid weerspiegelen

Ontdek onze unieke selectie van ultra duurzame en designer covers die uw hele telefoon perfect beveiligen en hem tegelijkertijd wat stijl geven. Wij verkopen prachtige monochrome kunstleren klepbedekkingen die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Ontdek elke kleur van elk model, want de tinten verschillen van mouw tot mouw. Al onze zakjes zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten. U hebt ook de keuze uit verschillende sluitingen. Wij verkopen hoesjes met een riem, een magnetische sluiting of een drukknoopsluiting. Wie de voorkeur geeft aan bescherming die zonder sluiting kan worden geopend en gesloten, kan kiezen voor onze flip covers, waarbij de sluiting in de voorflap is geïntegreerd. Wij verkopen ook fantasie covers met dieren, landschappen, planten, dierenhuid stijl (krokodil, luipaard, struisvogel, buffel...). U vindt er ook verschillende behandelingen van materialen: klassiek kunstleder, lychee leer, vintage of retro stijl, glanzend of gewaxt effect... Wij verrijken onze sectie regelmatig met nieuwe producten, zodat u uw bescherming kunt veranderen wanneer u daar zin in hebt. Met onze onklopbare prijzen, waarom zou je jezelf beroven!

U kunt onze service elke dag bekijken en ons volgen op uw sociale netwerken

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, zult u als eerste op de hoogte zijn van onze promoties. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy voor uw Vivo!